Oplysninger

En lille lejlighed i størrelse, men stor med stil

En lille lejlighed i størrelse, men stor med stil

"Allokeret". Dette ord og et hammerslag gjorde Ben og Susanne til de nye ejere af et 36m2 studie beliggende i en bygning bygget i 1860 i Londons kvarter Islington. Deres ejendom blev kun bestridt med et andet par, da husets tilstand var ret dårlig, og da de var i en beskyttet bygning, var der mange hindringer, som rådhuset fremsatte for at reformere det. Men dette afskrækkede ikke Ben, arkitekten for undersøgelsen Arkitektur for London, der så i dette mini-studio mange muligheder.

For at gøre det mere funktionelt flyttede de soveværelset og køkkenet og åbnede det for resten af ​​huset. De ville vende tilbage til fortidens pragt, så de fjernede lagene, som tidligere ejere havde tilføjet i årtier. De rev med linoleumgulvet for at afsløre det originale træ, de slibede. De originale lister havde så meget maling ovenpå, at deres design næppe var mærkbar, så de fjernede det. Myndighederne tvang dem til at gentage stilen fra det nittende århundrede og indledte et hårdt efterforskningsarbejde ind i deres naboer for at finde originale elementer og gentage dem. Blandt disse elementer var pejsen, som de satte i brug igen, og som de designet en front i Carrara-marmor til. det samme materiale blev brugt på køkkenbordet for at give kontinuitet i rummet og kombineret med en anden mere beskeden, MDF, til skabene. Alle med et budget på lidt over € 30.000.

Dette kontinent med klassisk make-up står i kontrast til de dekorative stykker, for det meste moderne nordisk design og midten af ​​århundredet. Ser man bort fra reglerne for udsmykning af små rum, malede de væggene og loftet i soveværelset en mørkegrå, fordi "det gør det mere hyggeligt, og om natten kan du ikke se hvor rummet ender," forklarer de.

www.architectureforlondon.com

Annoncering - Bliv ved med at læse under Meget potentiale

På trods af den dårlige tilstand, hvor han var, lykkedes det Ben og Susanne, ejere af denne 36m2 lejlighed i London, at se de muligheder, den havde.

Beskyt din fortid

Lejligheden ligger i en beskyttet bygning, der blev bygget i 1860, og rådhuset satte mange betingelser på tidspunktet for reformering af den.

Stramt budget

I køkkenet kombinerede de en bordplade af Carrara-marmor, der blev fundet til en meget god pris i et stenbrud, med MDF til skabene.

klart

En moderne version af den traditionelle lysekrone hænger i loftet i din stue.

ændringer

Distributionen blev ændret for at gøre det mere funktionelt: soveværelset blev placeret i det forrige køkken og vice versa, hvilket åbner dette for stuen.

I ildens varme

Den forreste del af pejsen måtte designes i brugerdefineret marmor for at gentage den originale stil.

Originale lister

Listerne var malet så mange gange, at dens design ikke blev mærkbar. De fjernede lagene og malede dem i hvidt.

Træd hårdt

Det originale trægulv var dækket af linoleum. Det blev revet af og slibet for at genoprette fortidens pragt.

Modsætninger tiltrækker

Den klassiske gulvstil er kombineret med aktuelle designstykker.

Stramt budget

De samlede omkostninger ved reformen var lidt over 30.000 euro.

Følg ikke reglerne

Det anbefales normalt at male et rum i lyse farver for at gøre det større. Ejeren af ​​denne lejlighed gjorde det modsatte ved at vælge en mørkegrå farve til at dække vægge og lofter og for at sikre, at grænserne for soveværelset ikke rigtig ved det.

enkelhed

De valgte meget enkle møbler til soveværelset.

Børsteslag

Tæppet og lænestolen er de eneste farvesedler inde i soveværelset.

bad

For at undgå at sætte en radiator på og vinde plads, placerede de spejle, der opvarmes og forhindrer tåge.

varme

For visuelt at gøre badeværelset større, fortsatte de med at flise gulvet gennem væggene.

Afslappende bad

Efterhånden som plads tilladt valgte de at placere et badekar i stedet for et brusebad. En lille luksus

Klassisk badekar

De købte et badekar med støbejern, men benene havde for mange ornamenter til deres smag, så de erstattede dem med træ, der malede i gult.

Familie portræt

Ben og Susanne, ejere, i stuen i deres 36 kvadratmeter store lejlighed.