Tips

Et hus med privat Eden

Et hus med privat Eden

Den konstante søgning efter fysisk og mental velvære opfattes i hvert hjørne af dette Madrid-hus. Og det kunne ikke være andet, da dens ejere er kiropraktor og yogalærer; Derfor, efter at have opdaget dette 60'erne bygget hytte De besluttede at erhverve det. De blev forelsket i deres frodige, vild have og mulighederne for at kommunikere det visuelt med det indre af huset.

Forbindelsen mellem rum blev opnået gennem eliminering af overflødige partitioner, som tilskyndede til bredden i de vigtigste miljøer. Inde inde valgte vi en varm dekoration, med fravær af raffinement, men med interessante træstykker og detaljer i hvid lak og stål, der giver en korrekt kontrast. Det komfortable egetrægulv og maleriet med en overvejende grå balance balanserer helheden. De store vinduer klædt ind skærm persienner for at sile lyset uden at miste synet. Takket være denne ressource eksistere interiør og udvendig i store dele af året.

Denne suggestive forbindelse var hovedresultatet af Landscaper Carolina Wiggins der gennemførte et projekt inspireret af vilde miljøer. Hans vellykkede projekt kulminerede med komfortable opholdsområder og en dejlig spisestue i haven, alt kommunikeret direkte med interiøret og designet til at nyde og vedligeholde i perfekt stand uden for meget komplikationer. Det er bestemt et hjem skabt og dekoreret med et enkelt mål: at føle sig virkelig god, når du kommer hjem.

Annoncering - Fortsæt med at læse nedenfor Afslapningszone

Ved at drage fordel af det markerede trin med adgang til haven blev der skabt et område i den reneste chill-out stil. Det var nok med en måtte og flere farvede puder til at opnå det med succes. Lave træborde er det perfekte supplement. Teklassiske sideborde lavet af teaktræ. De farvede puder kommer fra antenner.

Udendørs spisning

En træpergola dækket af frodig vegetation er den perfekte skygge til at nyde et afslappende bord i enhver sæson.

Udendørs spisestue

Bordet af teaktræ med matchende stole, gryder og redskaber kommer fra Teklassic. Stribede puder blev købt på Antennae.

En lounge til samlingen

En firkantet og lukket komposition, der inviterer til samlingen; Sådan var opholdsstueområdet organiseret med to vender til sofaer og et originalt hvidt lakebord i midten. Sofaer betrukket med grønt fløjl, af Cucamona. Sofabord lavet til måling i Obol. Gamle stole fra 50'erne erhvervet i Barbarenia. Træbænke fra Becara.

Kommunikerede rum

Det var muligt at opretholde foreningen mellem miljøer og respektere privatlivets fred takket være de åbne rum og skydedøre, såsom den der gør spisestuen uafhængig. Mens den forbliver åben, er fordelingen af ​​sofaerne tilstrækkelig til visuelt at afgrænse hvert af rumene. Polstret sofaer i fløjl, af Cucamona. Hvidt lakeringsbord lavet til måling i Obol.

Kontrast dekoration

Den fulde integration af forskellige emblematiske stykker giver en unik personlighed til rummet. Især er udstillingsvinduet fra det attende århundrede, der fungerer som en boghandel i modsætning til Eiffel-stolen, et velkendt design af Eames og med orientalske inspirerede fortove. Eiffel modelstol erhvervet i Modern Times. Bænke, af Becara. Det gamle udstillingsvindue kommer fra Theatre of Dreams.

Naturlig spisestue

Møbler i rustik stil definerer udsmykningen af ​​spisestuen; skønt vi for at blødgøre effekten valgte vi en usædvanlig belysning. I stedet for en loftmodel blev der valgt to flexo-gulvlamper. Et originalt fotografi spiller i et miljø med en masse personlighed. Spisebord i gammelt teaktræ fra Batavia. Gulvlamper model Tolomeo, firmaet Artemide.

Køkkenet

Det var det eneste rum i huset, der ikke krævede reform. Den gode konditionering af dets overtræk og den korrekte fordeling af møblerne gjorde det muligt at holde det i sin oprindelige tilstand. Fremhæver bordpladen af ​​granit, der strækker sig for at beskytte væggen i arbejdsområder. Køkkenudstyr og farverigt tilbehør kommer fra antenner.

Lager i køkkenet

Køkkenet, der allerede er opdateret før købet af huset, er udstyret med adskillige skabe med stor kapacitet. Det har en funktionel fordeling på to parallelle fronter, den ene til madlavning og den anden til opbevaring med praktiske støtteflader til husholdningsartikler eller, som i dette tilfælde, til indkøbskurven.

Master soveværelse

På linje med husets dekorative linje skiller soveværelset sig sammen med smeltningen af ​​designstykker med antikviteter og rustikke stykker. Sengebord erhvervet i Barbarenia. Bænke, af Carina Casanovas.

Detaljer, der dekorerer

Personlige genstande og charmerende stykker eksisterer sammen på natbordet ved siden af ​​sengen; velordnet, resultatet er perfekt, og den bedste måde at udskrive et specielt stempel i et rent privat rum. Nattbordet blev købt i Barbarenia. Den ubehandlede bænk af naturligt træ kommer fra Carina Casanovas.

Badeværelset

Travertinmarmorens elegance dækker alle badeværelsets vægge, også, det blev brugt på bordpladen på dræn. Denne neutrale base var animeret med smukke naturlige blomster placeret i voldelige, frøplanter, vaser ... og et imponerende stort format i sort og hvidt.

Fly og ideer

- Da det er et hus fra 60'erne, er taghøjden ca. 2,50 m. Traditionel belysning var ikke nok, så der blev installeret justerbare halogener og forskellige understøttelsespunkter.
- Integration og udvidelse af miljøer var hovedmålet med værkerne; i nogle områder blev de fuldstændigt revet, mens i andre blev dørløse åbninger respekteret, eller lysbilleder blev installeret for større alsidighed.
- Overtræk spiller en grundlæggende rolle; Det originale gulv var dækket med en meget varmt vandlakeret platform. Vægge og lofter blev malet i meget lyse toner som en ressource til at få naturligt lys.