Oplysninger

En rummelig flad fuld af design

En rummelig flad fuld af design

Åbne og behagelige rum; i reform af denne gamle Madrid-lejlighed, beliggende ved siden af ​​Retiro-parken, blev nogle originale elementer synlige, andre blev gendannet, og som et kontrapunkt blev flere aktuelle noter inkluderet. Sættet er harmonisk. Af en aflange gulvhus med rumafdelinger og et overskud af skillevægge, arkitekten Blanca San Martín omorganiserede de 105 m2 i et fælles område, der deler køkken, stue, spisestue og kontor; en hal, forhandlerhal, to soveværelser og to badeværelser. Ejerne har taget sig af udsmykningen og valget af hvert møbel, en designmix.

For større funktionalitet, stue, spisestue og køkken følger hinanden i det fælles område fra huset, hvor livet deles dagligt og ved specielle lejligheder med venner og familie. Det har været placeret på bygningens udvendige facade badet af naturligt lys i den modsatte ende af hallen. Resten af ​​pladserne følger hinanden, indtil de når indgangen. Arkitekten designede en vinklet væg i et af soveværelserne, så hallen fik i amplitude og således undgå fornemmelsen af ​​et rør i adgangen til gulvet. Gennem en forhandlergang der flyder ind i stuen, soveværelserne og toilettet er organiseret.

Det store soveværelse er blevet udtænkt som en rummelig suite, med et skab foran og et integreret badeværelse, der har to håndvask, et brusebad og toilet, uafhængigt i en glashytte. Distributive løsninger og aktuelle finish i en lejlighed, hvad angår udsmykning, skiller sig ud for sin samling af ikoniske designstykker fra det forrige århundrede.

Annoncering - Fortsæt med at læse nedenfor Mødested

Opholdsområdet kan prale af blandingen af ​​stilarter: to-personers sofa, stålstole, lænestole med trækonstruktion, en pouf, to sideborde i glas og stål, glas sofabord og tæppe med dyreprint.

Bord, pouf, lysestage og vase fra BoConcept. På en armlæn i sofaen, arbejdet af plastikeren Isabella Faraone. Tæppe, til salg hos Zara Home.

Fortid og nutid

Blandingen af ​​objekter fra forskellige epoker og stilarter træder i kraft. Stykkerne fortæller historier og tilføjer et dekorativt plus. Parret vintage lænestole med træstruktur kommer fra et loppemarked i København. Gul pude fra Habitat.

En triumfindgang

Et smalt rum er løst med et let møbel. Til gengæld oversvømmer naturligt lys alt. Konsol af Habitat. Spejl fra Villa Victoria. Damajuana er blevet en bordlampe håndlavet.

Miljøer der fortsætter

Ingen visuelle eller arkitektoniske barrierer. Spisestuen er beliggende nær køkkenet og foran et vindue - oprindeligt til huset og restaureret i reformen - hvorved du får adgang til en balkon; Da det er et privilegium at se byen blive levende hver morgen.

Et bordsæt

En god menu fortjener køkkenudstyr og gourmetglasvarer. Duge og vej, Habitat. Antik sølvbestik Marly, af Christofle.
Cups, fra landstedet Santa Fe.

Ja til enheden!

Egegulvet, af Grato Parket, forener hele huset. Det erstattes kun af et stentøj i hovedbadeværelset. Sort / hvide fotografier taget af María Parrado og lagt ovenpå en gammel skodde.

Terrassen

Bord og stole i jern og træ fra Ikea. Hynder, fra Zara Home.

At arbejde!

En set søjle, som var nødvendig for at respektere i reformen, bruges til at afgrænse arbejdshjørnets plads. Et bord på borriquetas passer mellem søjlen og væggen.

Parallelt er bøger og andre elementer organiseret i to industrielle metalhylder, nogle af dem af særlig værdi for ejerne.

Sofa, blå og flexo fløjlshynder fra BoConcept.

Tid til at spise

Et af reformens forudsætninger var at opnå en funktionel distribution, mere komfortabel og meget aktuel, hvor lys flydede og med sammenkoblede fællesarealer. En bar afgrænser køkkenet og fungerer som en passage til spisestuen, kun dekoreret med et bord, stole og en lampe.

Bordet er et gendannet udendørs design. Stole i Superstudio. Det naturlige fibertæppe er lavet af Murcia-kunsthåndværkere.

Et samlet hvidt køkken

Designet af arkitekten og fremstillet af Muebles Ojeda, i mat hvid melamin med integreret aluminiumsgreb og 3 cm tyk bordplade, der flyver på den ene side som en morgenmadsbar.

Hvidevarer fra Siemens. På bordpladen, Corian, bakker, røde dåser til krydderier og viskestykker, Habitat.

Træstole, justerbar i højden, fra Ikea. På radiatoren, i gråt malet støbejern, vægur Rigtigt vægurfra Zelco.

Detaljerne

Den forreste, der adskiller arbejdsområdet fra spisestuen, med en særlig bredde, huser flere lave moduler med døre på begge sider: skabe og skuffer i køkkenet og skænk med nederste skænk med åbning fra spisestuen.

Det originale gulv af hydrauliske fliser blev opretholdt i køkkenområdet. Ved siden af ​​emhætte, to Tolomeo-lamper, fra Artemide.

Meget i: mindre er mere

Soveværelset nyder den friskhed, der får lys og grundlæggende møbler og naturligt lys. En forsigtig blanding - hvid og træ - og meget harmonisk - en indstilling af base-neutrale med penselstrøg i farve - personaliserer suiten.

Hynder, Zara Home og BoConcept, såsom gulvtæppet, trætrappen og det lyserøde tæppe.

Praktiske løsninger

Når natbordet er lille, vælg en hængende eller væglampe for at forlade overfladen klar. Aluminium farveafbrydere fra det tyske mærke Gira.

Ingen døre

Soveværelset har en stor indbygget garderobe med brugerdefinerede interiører og døre i hvidlakeret træ.

Natten galant og læderet afføring kommer fra antikvitetshandlere. I badeværelset: toiletter, Roca.

detaljer

Herfra har du adgang til badeværelset og mellem begge værelser er toilettet placeret i en gennemsigtig glashytte.

Vaskekabinets egetræ klargør belægningens cementeffekt. På væggen et møbel med spejldøre. Alt, målt efter mål.

Kran serie billede, fra firmaet Tres Taps.

Blank og træ

Ud over bruser i gæstebadeværelset,
toilet og håndvask skab, det har
tjente plads til et skab - placeret foran vasken - der skjuler vaskemaskine, tørretumbler og varmelegeme.

Alle vægge er dækket med en mat hvid sekskantet glasflise med underskriften Keops.

Tilbehør i naturligt træ og grønne håndklæder fra Habitat.

Gør plads rentabel

I reformen blev der projiceret adskillige lagerløsninger. I gæstebadeværelset, bag indgangsdøren, er et skjult skab
vaskemaskine, tørretumbler og varmeapparat.

Belysningsprojekt

- I dette hus er valget af hvert lyspunkt taget sig af. De originale lofter, cirka 3 meter høje, er blevet sænket 10 cm for at forsænke halogenlamper, nærmere bestemt Cardan-modellen, til salg i Olive Lamper.

- Der er bygget indirekte lysgitter med LED-strimler i loftet i stuen, gangen og gangen, hvor der også er monteret væglygter. Runde spotlights er indlejret omkring gulvssøjlen.

- I hovedbadeværelset var målet at skabe en intim atmosfære med indirekte lys. Til dette er LED-strimler placeret på omkredsen af ​​vægspejlet og under håndvaskabinettet. På taget, forsænkede strimler.