Hjælpsom

Et inspirerende studie for en kunstner

Et inspirerende studie for en kunstner

D.R

Ser man i dag dette rum fuld af charme, er det svært at tro, at det i årevis var et mørkt hjørne og beskadiget af fugt på bagsiden af ​​en bygning i Lissabon. Manglen på isolering, lys, køkken og badeværelse gjorde betingelserne for at bebo det umulige. Men en musik på jagt efter et sted at skabe så dens potentiale og besluttede at give den en anden chance.

Det portugisiske studie ARK Studio var den, der udførte miraklet og gav dette husly et nyt vindue, en komfur til opvarmning, et minikøkken og et badeværelse. Dens medlemmer besluttede at bevare de arkitektoniske funktioner, der er typiske for området, såsom træbjælker og hvide vægge, og kombinere dem med mere aktuelle og enkle finish, såsom poleret cementgulv og fyrretrædøre og møbler. For at give varme og vække inspiration fra den nye indbygger søgte de efter møbler årgang af kunstnerisk inspiration på brugte markeder. Her indånder du kunst.

www.arkstudio.pt

Annoncering - Bliv ved med at læse nedenfor Anden chance

Det var et vådt, mørkt og glemt lager. I dag er Lissabon tilflugt, hvor han skaber musik.

Start forfra

ARK Studio har været ansvarlig for at reformere det for at gøre det fit for livet.

Respekter essensen

ARK Studio arkitekter ønskede at bevare originale elementer som træbjælker og hvide vægge, så karakteristiske for husene i området.

Mindre er mere

For ikke at oplade rummet meget, har de valgt enkle møbler med rolige farver.

Fortiden vender tilbage

Brikkerne er blevet søgt på brugte markeder for at tilføje karakter til rummet med dens historie.

Vågn muserne op

De ønskede at skabe en atmosfære, der er både rolig og inspirerende.

varm

De installerede en komfur for at varme studiet.

farver

Træ, hvid og grå er den dominerende dekoration.

Rolig og naturlig

En detalje af dekorationen.

Nye rum

For at gøre det beboelig var det nødvendigt at installere et minikøkken og et badeværelse.

Det har træ

Køkkenmøblerne er fremstillet med fyrretræ.

Åben lagerplads

Foruden skabene er der installeret hylder til at udsætte nogle stykker.

Nem adgang

Det gør det også lettere at få adgang til de mest brugte redskaber.

Badeværelse

Den skydedøre badeværelsesdør er også lavet af fyrretræ.

Opbevaring af badeværelse

Ligesom badeværelse skabet.

tættere

Detalje om vasken, skabet og spejlet.

Forfriskende bruser

Badeværelset har bruser.

enkelhed

Her er vi også fortsat med æstetikken i resten af ​​studiet.

Minimum udtryk

Det minimalistiske brusebad

Åben udefra

For at bringe lyset ind, åbnede arkitekterne et nyt vindue.

ydre

En gårdhave adskiller undersøgelsen fra hovedbygningen.

Godt isoleret

Den udvendige isolering var meget vigtig i projektet, da fugtigheden i fortiden skabte ødelæggelse.