Oplysninger

En hytte med to højder

En hytte med to højder


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Muligheden for at lege med to højder var nøglen til projektet, der blev udført i dette hus af dekoratørerne Sofía Pernas og Micaela Neira. Hytten, beliggende i VigoDet havde to etager, som muliggjorde en rationel fordeling af rummet. Derudover havde stueetagen to niveauer.

Dekoratorerne ligger i stueetagen køkkenet, stuen og spisestuen. Og hvad der i princippet kan synes at være en ulempe - eksistensen af ​​et fald i denne plante - blev en fordel, som de udnyttede. I den højeste zone var køkkenet uafhængigt. Herfra går du til et stort rum med to niveauer adskilt med tre trin: spisestuen og et læsehjørne var organiseret på det højeste, og opholdsstuen var placeret i stueetagen. Sofía Pernas og Micaela Neira blev farve for at forbedre en følelse af kontinuitet mellem alle miljøer, der udgør stueetagen. De valgte toner var sort og hvid, en binomial af farve, der gentages i køkkenet, i spisestuen og i opholdsområdet.

Første sal i huset var bestemt til soveværelserne og badeværelserne. Også i den blev en kromatisk enhed opretholdt, men i dette tilfælde nøgternheden med sort blev erstattet af grå, en farve, der forårsager en mindre dramatisk effekt, når du kontrasterer med hvidt.

Et tredje element kom i spil for at forene de to etager: det handler om små detaljer i det lyserøde sortiment der findes både i stuen og i soveværelserne, og som blødgør udsmykningen. Hvad angår møblerne, valgte Sofía Pernas og Micaela Neira aktuelle stykker, af rene linjer, mange af dem specialdesignede - såsom sofabordet, hylderne i læseområdet eller sidebordet, der tilpasser sig stuen formen på trappen - og det gør hvert rum rentabelt.

Annoncering - Fortsæt med at læse nedenfor Rummets udsmykning var planlagt i et tofarveskema: sort og hvid.

Så at kontrasten ikke var så hård, blev detaljer tilføjet i lyserøde og lyserøde toner, der blødgør og feminiserer omgivelserne. Den wenge-færdige reol er et design af dekoratørerne Sofía Pernas og Micaela Neira. De Manuel og Benito Lamarca: Coole sofaer (4.070 x begge); sofabord designet af Manuel og Benito Lamarca (1.040 x); KP signatur tæppe og persienner af træ, fra Persitac. Puderne er lavet af mos og tekstur.

Spisestue og stue deler en åben plads med to højder.

På det højeste niveau er spisestuen og læsehjørnet ved siden af ​​køkkenet, og på et lavere niveau var boligarealet placeret. Terningen, der tilpasser sig trinens form og fungerer som et hjælpebord til sofaen, er et design af dekoratørerne. Moslampe.

Spisestuen blev afgrænset med et Bolon-tæppe (€ 874).

Derudover blev en af ​​væggene belagt med Zanzibar-papir fra firmaet Élitis. Stole San Diego fra Casa & Jardín (575 € hver). Alt i Manuel og Benito Lamarca. Stål- og glasbordet fra Porro sælges på Sirvent.

I køkkenet

det samme farveskema, der hersker i hele stueetagen, blev opretholdt med hvide møbler og en sort granit bordplade. Husholdning, fra La Oca.

Køkkenet blev designet med en halvø

hvor den keramiske kogeplade blev installeret. Omkring den blev bordpladen udvidet til at stikke et par centimeter ud og tjene som en lille morgenmadsbar. Taburetten er fra La Oca.

Ovnen og mikrobølgeovnen

De blev installeret i en søjle på en L-formet front med hensyn til pladen, en fordeling, der letter kulinariske opgaver. Retter og kande, fra La Oca.

Hovedgavlen i soveværelset

Det er et specialfremstillet design i ruskind med capitoné polstring (€ 750). Suede sengetæppe (€ 580). Tæppe fra firmaet KP. Alt i Manuel og Benito Lamarca. Buti og puder, Tekstur.

Nattbordene i soveværelset,

Med en smedejernsstruktur og en glaskonvolut har de et let design, der giver dig mulighed for at sætte pris på vægpapiret. Nattbord fra Mompás (€ 201). Kimura-papir af Élitis (61,90 € / rulle). Alt i Manuel og Benito Lamarca. Lampe, signatur Portico.

Den vigtigste badeværelse vask var indlejret i en marmor bordplade.

Under blev der lavet et brugerdefineret skab med skydedøre, som, selvom de er åbne, ikke hindrer cirkulation.

På det højeste niveau i rummet

Et læsehjørne blev oprettet. Det er dannet af en chaiselong, et tæppe og en lampe, alt sammen, af Domus.

PLANO