Kommentarer

En moderne og funktionel duplex

En moderne og funktionel duplex

Din misundelsesværdige situation, foran stranden, og dets utrolige udsigt fascinerede fra starten de nuværende ejere af dette Galicisk hus dekoreret af Rebeca Terrón. På trods af alle de ændringer, som det indre af huset havde brug for, bukkede de under for deres charme; havde en meget kompartementeret distribution, misbrugt og med et væld af skyggefulde rum, der førte dem til at foreslå en komplet reform. Først og med sin passion for havet, de vendte hovedfasaden til et stort vindue med det formål at overveje stranden fra alle vinkler og naturligvis at nyde det naturlige lys indtil solnedgang.

Problemet var, hvordan man sigter klarhed i de mest intense timer uden at skjule området. Løsningen var at placere nogle rullegardiner af skærmtype, et meget nyt stof, fremragende isolering af kulde og varme og med en særegenhed: det er gennemskinneligt indefra, men uigennemsigtigt udefra, ideelt til at bevare intimitet. Hvad angår værkerne, var reformen, der blev gennemført i dette anlæg, total: kun det gamle lagerrum og gæsteværelset blev respekteret, som nu har et indbygget badeværelse. Resten af ​​første sal ændrede sig fuldstændigt til Fjern næsten alle skillevægge, og udvid køkkenet. I det væsen, der i øjeblikket nyder flere meter, blev nogle faste designelementer inkluderet, herunder a trænets skillevæg, der ikke bruges som en reol, men som en separator mellem stuen og hallen. Et træpanel, der lukker opholdsområdet, og som også tilføjer varme til miljøet, er også slående.

Køkkenet blev udvidet til at finde et praktisk vaskerum og strygejern. Hovedreformen på første sal fokuserede på at få meter, hvilket blev opnået ved at indarbejde terrassen. Takket være denne udvidelse kunne de inkludere to nye komplette badeværelser og bevar de tre eksisterende soveværelser; to af dem med delt badeværelse og det tredje placeret i et separat område. Denne plads, udtænkt som en lille suite, har et meget stort badeværelse med et stort arbejdsbruser. Hjørnet, der blev vundet efter at have indbygget terrassen, som nu er inde i soveværelset, blev brugt som et arbejdsområde, fuldt glaseret og med tilstrækkelig plads til at indeholde en lav reol. Med dette blev en drøm til virkelighed: arbejde hjemmefra med stranden og havet som scene. En luksus kun tilgængelig for nogle få.

Annoncering - Fortsæt med at læse nedenfor Stuen lå ved siden af ​​vinduet, der kommunikerer med haven,

både for at nyde udsigten og for at drage bedre fordel af lyset. Den består af to Grassoler-sofaer, et træ- og glas sofabord og et par lænestole fra Andreu World. Alt til salg i Terrón.

I opholdsstue

Neutrale billedtæpper og lyst træ dominerer. Der var også nogle detaljer i blåt, såsom tæpper og sofapuder, der introducerer en køligere note. Alt kan købes i Terrón.

Udnyt lyset

For at gøre hallens hal uafhængig uden at miste lys, blev der placeret et firkantet kirsebærtræpanel.

Spisestuen

det var ligesom at være placeret ved siden af ​​det store vindue. Både situationen med en utrolig udsigt, da møblerne, varme og behagelige, er beregnet til at tilskynde til lange og behagelige bordplader. Balu bord og Nancy stole fra Andreu World; Romo polstring og vægskabe fra New Line. Alt til salg i Terrón.

Køkkenmøblerne var organiseret i U-form.

Fronterne kombinerer hvid melamin, stål og træ i samme tone som husets tømrerarbejde. Flisebelægningen blev erstattet af træpaneler; undtagen i arbejdsområder, hvor stålplader blev anbragt.

Det store soveværelse

Det var dekoreret i chokolade og orange. En meget aktuel tendens. Da der desuden ikke er plads nok til to store borde, blev to forskellige modeller kombineret: den ene med ret store skuffer og den anden dannet af en enkel glashylde. Raffia hovedgærde designet af Rebeca Terrón. Tæppe fra Casa Alvarinho.

I et af soveværelserne

en chokoladefarvet tapet sokkel blev placeret, der fungerer som en hovedgærde uden at trække plads.

Få flere lagerområder

det var et primært mål i reformen; Derfor blev der i soveværelserne lavet store indbyggede skabe fra gulv til loft. I forgrunden, lænestol i butikken Terrón.

I badeværelset

To typer beklædninger blev kombineret: en mellemstor hvid flise og marineblå flise i brusebadområdet. Dette har en træplatform på gulvet og bliver uafhængig gennem et fast glas. Håndvaskkabinet designet af Rebeca Terrón. PLANO>

Farve: 3 kontrasttoner

Sæt på varme toner som base, og tilføj forfriskende strejf. I dette hus blev der kombineret: Volcanic Arena F 033, Solar Ray A 107 og Blue Iris B 033; Alle Valentine.
PLANO