Kommentarer

Et lyst og naturligt hus

Et lyst og naturligt hus

selvom opførelsen af ​​dette hus stammer fra 70'erne, Dens struktur og materialer er typiske for Middelhavskysten. Beliggende i en urbanisering af den Valencianske by Jávea, dens ejere - en belgisk familie forelsket i det levantinske landskab og klima - besluttede at rehabilitere det uden at ændre dets arkitektoniske essens. Til dette henvendte de sig til interiørarkitekt Jessica Bataille. den træbjælker der pryder lofterne blev opretholdt såvel som tosca-buerne, et naturligt materiale i området, der er udvundet fra klipperne på kysten. Til gulvet blev mudderfliser valgt, og på verandaen brugte vi esparto-persienner, der forbedrer Middelhavets dekorative stil yderligere. Da huset blev dekoreret, besluttede interiørarkitekten at male malingen blanke vægge for at reflektere Jávea's blændende lys. Selv dørene i kastiliansk stil blev også malet i den farve for at opnå lysere miljøer.

Men den klarhed, der belyser det indre af huset, blev også forbedret, når man valgte møblerne. Sofaerne, både det par, der pynter verandaen og modellen med chaiselong i opholdsrummet, blev valgt med polstring i meget lyse toner. Det samme sker i soveværelserne, hvor strøelse, hvid, Det reflekterer og multiplicerer det naturlige lys. På dette grundlag anvendte Jessica Bataille farve børstetryk for at tilføje varme til hvert miljø. Hynder i sortimentet af røde og bløde uldtæpper i safran tone giver dekorationen energi. Ved siden af ​​dem garanterer detaljerne i træ og fiber følelsen af ​​komfort.

Men i dette Middelhavsdekoration kunne ikke gå glip af henvisninger til havet. Nogle gendannede stykker, såsom spisestuevinduet eller skænken ved siden af ​​buen, der fører til opholdsområdet, blev malet i turkis for at fremkalde farven på vandet. Detaljer som hvidkalkede krukker på verandaen eller esparto gardiner er komplette En personlig dekoration med charme.

Annoncering - Bliv ved med at læse under Livet på verandaen

De varme temperaturer i Jávea tillader at organisere et behageligt opholdsområde på husets veranda. For at møblere det blev moderne stykker, såsom par sofaer, kombineret med bordet, lavet med bladet på en gammel dør. Etniske berøringer, som hvidkalkede krukker, tilføjer charme. Esparto rullegardiner bremser den direkte forekomst af solens stråler og garanterer friskhed.
Sofaer fra Point. Bord, vinyltæppe og puder fra Jessica Batailleels studie. Krukkerne blev købt i Madrids El Rastro og i Marokko. Afføring, ved lad os pause. Persienner, af en spartansk.

Naturlige materialer til det ydre rum

I haven ved siden af ​​poolen blev der placeret en bænk til at nyde solen på de køligere dage. Naturlige materialer, ældet teak fra Indonesien for banken og marokkansk uld i plaid, de integreres med græsset og palmerne.

Praktisk tæppe

Hvis du, som for ejerne af dette hus, ønsker at gøre livet udendørs, skal du bruge et vinyl- eller plasttæppe. Selvom pletter falder på det, er det nok at passere en moppe, så den er upåklagelig. Dette er fra
Jessica Bataille's studie.

Symmetri-spil i loungen

I stuen afspejler rammen af ​​det store spejl - identisk i tykkelse og finish til vinduet - dette i et interessant dekorativt spil, der udvider og oplyser, endnu mere, rummet. Trækrakker bruges som sideborde. Let at flytte, kan tilnærmes
hvor som helst på sofaen med chaiselong Med næsten ingen indsats. Sofa, af VYM Sofas. Teak afføring fra Montgo Verd. Skål og vaser, fra PTMD. Lampe, af Vical Home. Tæppet og puder kommer fra Marokko.

Hvad er forskellen mellem et ekstra sæde og et hjælpebord?

Denne teak afføring er alsidig. Men vasen og møbler, der dekorerer dens overflade, indikerer, at det i dette tilfælde bruges som natbord. Keramik, af Jessica Bataille.

En bue til at forbinde mellemrum

Opholdsrummet og spisestuen kommunikeres gennem en stor bueformet åbning. Manglen på døre blev sensationen forbedret
dybt i begge miljøer. Resultatet? Når du er i nogen af ​​dem, er udsigten udvidet mod bunden, og de to opfattes større end deres faktiske størrelse.
Skænken var en gammel castiliansk model, der var malet og halshugget i turkis. Over den blev anbragt en lampe erhvervet i Vical Home, hvis fod er en damajuana. Retterne er fra Jessica Batailleels studie.

En dekorativ ressource til tilføjelse af varme

Den polstrede sofa med hvidt linned frisker stuen op. Imidlertid opvarmer marokkanske puder, med deres toner i det røde område, atmosfæren. Vase, fra PTMD

Genvundne møbler

Spisebordet blev lavet med genanvendt træ fra et stillads. Omkring den blev placeret en bænk af vasket teaktræ, en rustik afføring og en retro stol, fremstillet af jern og træ, erhvervet i Frankrig. Vekslingen af ​​stilarter tilføjer miljøet dynamik. På væggen står et indisk udstillingsvindue, hvis interiør blev malet i turkis og grøn mos. Afføring, ved lad os pause. Skibene kommer fra Jalón-stien.

Showcase til opbevaring af retter

På væggen i spisestuen står et indisk udstillingsvindue, hvis interiør blev malet i turkis og grøn mos. Afføring, ved lad os pause. Skibene kommer fra Jalón-stien.

To miljøer i et

Køkkenet blev integreret i spisestuen, så det ikke ville være smalt. De to rum er imidlertid veldefinerede takket være tagets tværbjælke og arbejdsbjælken, der blev lavet under det. Tre pærer, der er fastgjort af spændere, giver overheadbelysning over morgenbaren; som, når den er slukket, går upåagtet hen.

Skåle og plader fra Jessica Batailleels atelier

Stige, fra Lad os pause.

Lagerplads

Bordservice opbevares også i arbejdshylden lavet i køkkenet. Nogle af hylderne blev lukket med døre lavet af det samme genvindede træ af et stillads, der blev brugt til at fremstille spisebordet.

Bordpladen, der matcher gulvet

I dette tilfælde er det lerstykker, et materiale, der forbedrer den landlige stil. Vaskemaskinen er et stykke genvundet marmor. Fliser fra La Decorativa. Grifo, fra Tres Taps. Køkkenudstyret er fra Pomax.

Hvil i det friske

Esparto-hovedgærdet, muddergulvet og det hvide strøelse opnår et roligt miljø, der sænker temperaturen et par grader. Kun tæppet og puder tilføjer varme til soveværelset med dets orange, jordbær og røde toner.
Hovedgærde og natbord fra Let's Pause, erhvervet i Jessica Batailleels atelier. Hynder, af Montgo Verd. Bordlampe fra Zara Home.

Relaterede materialer ja, men ikke identisk

Spillet mellem finish giver soveværelset dynamik. Espartos struktur er det ideelle kontrapunkt for det træsæt, der er dannet af lampen og bordet.

Eco spirit

Hovedgavlen, der er baseret på genanvendt træplader arrangeret vandret, tilføjer varme til soveværelset. I hjørnet står vægtrappen, også lavet af træ. Hovedgavl designet af Jessica Bataille. Stige, fra Lad os pause. Vical lampe. Sengebord lavet af egetræ, fra Ethnicraft. Uld dynen er marokkansk. Alt fra Jessica Batailleels studie.

Den æteriske charme

Hvis foden på denne lampe var af noget uigennemsigtigt materiale, ville stykket have en større visuel vægt. Imidlertid formår glasset marihøne at give designet en følelse af lethed.

Et rummeligt badeværelse

Det er den følelse, du har, når du går ind i den. Dog er det ikke så meget. Hvordan får du den amplitudeeffekt? Det store rammeløse spejl multiplicerer dybden på badeværelset. Derudover driver den hvide farve på væggene dem visuelt væk. Det eneste voluminøse element, der kunne oplade rummet - håndvaskeskabet - var lavet af arbejde med hylder, lettere end døre og tomt, for at smelte sammen med væggen og gå upåagtet hen

Projektnøgler

◾ Selvom huset er udstyret til at nyde det både om sommeren og vinteren, har ejerne - et belgisk par - det lettere at flygte til Jávea i sommersæsonen. Dekorationen er derfor fokuseret på sommermaterialer og møbler med hvide vægge, der holder huset
friske og naturlige fibre.
◾ Reformen respekterede de originale materialer: den rå sten, de udsatte træbjælker i loftet og muddergulve. Selv trædørene blev genvundet og malet i hvidt for bedre at integrere dem i det nye projekt.
◾ Huset passer perfekt i miljøet takket være overvejelsen af ​​naturlige materialer: træmøbler, stykker af esparto og turkis og grønne detaljer, der fremkalder skønhed
fra havet og markerne.