Tips

Et gulv på 105 m² i naturlige toner

Et gulv på 105 m² i naturlige toner

Da lejere i denne lejlighed - et brasiliansk ægteskab - besluttede at etablere deres ophold i Madrid, ønskede de ikke at slippe af med deres mest elskede møbler og genstande og valgte at bringe dem til dem. De var tydelige på, at de ville indtage et fremtrædende sted i udsmykningen af ​​deres nye hjem, men først måtte de finde det. Heldigvis, så snart de besøgte dette hus, af 105 m2De vidste, at de var ramt.

De høje lofter og de store vinduer i stuen, næsten fra loft til gulv, tvivlede ikke på dem et øjeblik. Der var kun et problem: huset havde brug for en god ansigtsvask, og når det blev lejet, var det ikke muligt at udføre store værker; Men det var ikke en hindring. De besluttede at skære parketten ned for at skjule dens ufuldkommenheder og ridser og vende dets skønhed og varme tilbage til træet. Derudover væggene blev malet i neutrale farver, leger med forskellige nuancer i henhold til lysstyrken i hvert værelse. I stuen, der har rigeligt naturligt lys, blev der valgt en fløde, der skaber en attraktiv kontrast med det hvide af lofter og tømrer. Dog var det mindre lyse soveværelse malet i en lys tone. Under alle omstændigheder er det varme og rolige toner, der udvider rummet og skaber naturlige atmosfærer. En anden forbedring, der blev foretaget, var installation af nye lyspunkter, som det var nødvendigt at sænke lofterne for.

Når disse små ændringer er færdige, lejere med hjælp fra den brasilianske arkitekt og interiørarkitekt Mara Chap kap, begyndte at overveje udsmykningen af ​​hans hus. De ledte efter skabe moderne miljøer, der transmitterede en følelse af varme lige efter at have krydset døren. De gjorde det med møbler af enkle linjer, i forskellige materialer - træ, vegetabilsk fiber, metal og glas - kombineret med glat polstring, der skifter neutrale toner med sorte, brune og røde børstestræk. Ægteskabet, som det blev foreslået fra begyndelsen, ønskede at sætte det personlige og unikke præg i dekorationen med komplimenter af sølv, keramik og tekstiler fra Brasilien og andre, som de skaffede sig på ture til asiatiske lande. Endelig abstrakte og moderne tryk og malerier de markerer i mange tilfælde miljøernes personlighed. I hallen er der således to storformatværker, der præsenterer et af de to opholdsområder i hallen.

Annoncering - Fortsæt med at læse nedenfor Stuen blev malet i en blød og lys beige tone

der står i kontrast til det hvide af lofter og tømrerarbejde. I sin udsmykning blev nuværende linjemøbler kombineret i forskellige materialer med stykker og tilbehør, der rejste med lejerne fra Brasilien; som læderpuber eller puder. Sofa, fra La Continental. Sofabord, af Becara. Tæppe af Gancedo. Malerierne er af Fabia Delgado, den lille og Cristina Sampere, den store.

Værelsets aflange gulv

tilladt at lokalisere to opholdsområder. Foran et af disse miljøer blev der placeret en glasskonsol og et stort spejl, som visuelt udvider rummet. Konsol, af Javier Muñoz. Spejl fra La Continental. Kister, af Hus & Have.

Udsigt til et af opholdsområderne i loungen.

For at bryde balancen mellem neutrale toner og skabe en attraktiv kontrast blev der tilføjet et par røde lænestole og et mørkt træ sofabord. Sofa, af Becara. Sofabord fra Molteni. Lænestol, af Javier Muñoz. Komplementerne er fra LaDecó og Las Aguirre.

Mellem stuen og spisestuen

en to-blade skydedør blev installeret, der gør det muligt for de to miljøer at være uafhængige eller kommunikeres efter behov.

Soveværelset

Det blev dekoreret i naturlige toner for at opnå en fredfyldt og afslappende atmosfære. Hovedgavlen og bordet er fra Becara. Gardiner fra KAInternational-firmaet. Lampe, af La Decó. Blå silketæppe, af Habitat.

I soveværelset,

de indbyggede skabe indtager en hel front. Dørene kombinerer hvidlakeret træliste som resten af ​​tømrerarbejdet med spejlrammer, der visuelt lyser rummet.

Under konsollen

-et let design af raffinerede linjer - der blev placeret to kufferter, der giver mulighed for flere opbevaringsområder og holder magasiner og bøger i orden.

I badeværelset,

dræn er indlejret i en hvid marmoreret bordplade. Den plads, der forbliver fri under, blev brugt sammen med et par skabe med hjul til opbevaring af håndklæder og andre toiletartikler. Møbler, fra Ikea. Håndklæder, af Sandra Marques.

PLANO

... huset havde brug for en god ansigtsvask, og ved at blive lejet var det ikke muligt at udføre store værker; Men det var ikke en hindring. De besluttede at skære parketten ned for at skjule dens ufuldkommenheder og ridser og vende dets skønhed og varme tilbage til træet.