Tips

En lejlighed med al charmen i Lissabon

En lejlighed med al charmen i Lissabon

Lissabon er en by, der formår at overraske fra enkelheden. Dets gader og bygninger, med et touch så dekadent som charmerende, skjuler ikke fortiden, men forbedrer den, mens de omfavner de nye elementer. Det samme sker i den 80 kvadratmeter store lejlighed, vi besøger i dag. Dette hjem er beliggende i Frehage of Penha França og er blevet rehabiliteret, samtidig med at det opretholder al sin oprindelige charme. ARKSTUDIO, der er ansvarlig for dette projekt, tænkte rumligt rummet for at få mest muligt ud af naturligt lys. Husets elementer, såsom trægulve, døre og vinduer, blev restaureret, og ejerens møbler blev genbrugt til at skabe et helt nyt interiør. "Vi ønskede at give rummet personlighed, afspejle sjælen hos dem, der bor her og forblive inden for det budget, de havde givet os," forklarer de.

Køkken og badeværelse blev fuldstændigt ændret, men de nye elementer er enkle og tidløse for at kunne dialog med de eksisterende. Det samme gælder de nye dekorative opkøb, der "hjælper med at opbygge et personligt rum med minimalistisk og moderne karisma," siger de. Vi kan ikke være mere enige.

www.arkstudio.pt
Billeder: www.rodrigocardoso.net

Annoncering - Bliv ved med at læse under Lissabon på en etage

De 80 kvadratmeter af denne lejlighed, der er rehabiliteret af ARKSTUDIO, oser af essensen af ​​byen: de er enkle, de skjuler ikke deres fortid, men de er åbne for, hvad der skal komme.

Anden chance

Mange af møbler var allerede ejerens. Undersøgelsen gav dem mere sammenhæng og integrerede dem med de nye erhvervelser.

Personlige anliggender

Målet var at give personligheden plads, afspejle sjælen hos dem, der bor her.

Start forfra

Selvom de originale elementer i arkitekturen blev respekteret, blev rummet overtænkt for at gøre dem mere funktionelle og drage bedre fordel af det tilgængelige naturlige lys.

Fortid trådte på

Trægulvet blev restaureret og bevaret al sin charme.

Stue

En stor dobbelt bladdør adskiller stuen fra spisestuen.

Med masser af lys

Spisestue udsigt.

Forskellige stole

Tre er den traditionelle bistro-model, og den anden har lige linjer.

Et sæt bord Udsatte smag

Interiørarkitekter ønskede at vise indbyggernes personlighed.

Minimum udtryk

De nye erhvervelser blev valgt i en minimalistisk stil, så de passer til fortidens.

Familiehukommelser

Portrætter og tilbehør der fortæller os om familien, der bor her.

køkken

Køkken og badeværelse blev totalrenoveret.

skakmat

Luftfoto af badeværelset med rutet gulv.