Tips

En byskat: Et loft i byens centrum

En byskat: Et loft i byens centrum


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Når en skjult skat tager tid at komme frem, er dens opdagelse endnu mere givende. Det er, hvad der skete i dette penthouse. I princippet lå dens store værdi i placeringen midt i midten af Madrid. Men når arkitektstudiet Espacio Acorde var ansvarlig for reformen, fulgte overraskelserne. den terrasse Originalen var dækket for tyve år siden, så de rum, der var knyttet til den, blev triste rum uden naturligt lys eller ventilation. I det øjeblik, da væggene og taget på terrassen blev revet, afslørede huset sit enorme dekorative potentiale. Værelserne, der tidligere var mørke og kvalt, blev til åben plads sammensat af stue, spisestue og køkken. Nu cirkulerer lys frit gennem hvert af disse miljøer og muligheden for at åbne vinduer for at lette indgangen til frisk luft giver det dem liv.

Arkitekterne Santiago Arranz og Miguel de la Rocha besluttede at gengive i dette åbne rum den samme rytme af huller, som facaden havde. Faktisk brugte de mursten set indeni, nikkede mod det materiale, der normalt blev brugt mod gaden, og de holdt de samme åbninger, som bygningen havde, men med glaserede døre hvorfra du har adgang til terrassen. For at garantere energieffektivitet i et rum, der er åbent så udvendigt, blev lakerede aluminiumsdøre og venetianske lameller med justerbare lameller brugt, som, når de lukkes, opretholder optimal tætning.

En anden behagelig overraskelse, som skjulte huset, blev opdaget ved at fjerne det falske loft. Bag ham et imponerende netværk af træbjælker hvilket ud over æstetisk markant hævede højden på lofterne. Den afgivelsestilstand, som tidenes gang havde udsat dem for, tvang bjælkerne til at blive behandlet og forstærket i visse områder for at garantere strukturel sikkerhed, men arbejdet var utvivlsomt værd.

Valget af nye materialer var et andet af reformens store resultater. Ejere af loftet ville have et hus af industriel stil, og Chord Space-undersøgelsen kiggede efter dem, der reflekterede a luft fabrik, men uden behov for store udbetalinger.

KØKKENMATERIALER

Gulvet og bunden af ​​morgenmadsbaren blev lavet i Viroc, et materiale lavet af træ og cement, der normalt bruges udenfor. I dette tilfælde blev det imidlertid brugt til at øge husets industrielle luft i henhold til dets loftfordeling.

Skifer blev installeret på madlavningsfronten. Dens sorte finish - i overensstemmelse med bordpladen - fremhæver pletfri møbler og afgrænser visuelt køkkenpladsen. Derudover harmoniserer brættet godt med apparaterne og stikkontakten, alle af rustfrit stål.

Annoncering - Fortsæt med at læse under Gendannet terrasse

Da ejerne anskaffede huset, var terrassen blevet overdækket i årevis. Reformen gjorde det muligt at redde den igen og returnere sin oprindelige funktion som et behageligt udendørs rum.

Bådbed, bord og stole blev købt på det antikke marked DecorAcción.
Puder og fiberkurve, der skjuler gryder, er fra Primark.

Bicolor-kurve

De er en forlængelse af trenden importeret fra de nordiske lande, som maler benene på stole og borde i en anden farve som sokker. her,
Den turkise base forbedrer designlinjerne.

Rustikt træbord

På terrassen var spisepladsen dekoreret med et rustikt træbord, malet i turkis med ældre finish, og metalstole af industriel luft. Ved siden af ​​væggen huser firkantede terracottaplantere dekorative planter.
Bordservice, individuelle fibre og vaser, fra Los Peñotes. Det turkise sjal er fra Zara Home.

Mønstret papir med tropisk vegetation

Så snart du kommer ind, kan du overraske papiret med tropisk vegetation, der endda dækker indgangsdøren. Dets løv konverterer en lille hal - hvis eneste funktion er passagen til resten af ​​huset - i en indgang til karakteren.

Spejlet med gylden ramme fremkalder solen og lænestolen inviterer dig til at sidde og nyde en suggererende atmosfære.

Papir og spejl, af Marantikk. Lænestol, fra Gallerier 49. På puder, fra Primark. Fiberkurven er fra Maisons du Monde.

Træ mobile paneler

Arkitektstudiet Espacio Acorde designet et konstruktionselement med mobile træpaneler til at adskille dag- og natområder.

Arkene, når de glider, skjules eller kigger væk fra arbejdshylden. Sofa og bord, af Maisons du Monde. Over det vaser og orange kurve af Guáimaro. Kaktus- og metalbægre er fra Primark. I boghandlen, detaljer, af Guáimaro og Primark.

To sofaer

To sofaer, der vender mod hinanden. Denne type distribution er ideel i delte rum, da sæder visuelt afgrænser
et miljø Her er det bare at kigge for at forstå, at siddeområdet er dannet
til sofaer og møbler der er mellem dem.

Bjælkelofter

Forbedre dets skønhed med elementer, der holder hinanden i forskellige højder. Som denne lampe, der er lavet af ejeren med kobberhættepærer og dekorative filamenter.

Mod sofaer

Stuen var møbleret med to vender til sofaer og et lyseblå bord. Området blev fordelt ved siden af ​​bioethanol pejsen installeret i væggen.

I bunden af ​​billedet kan du se, hvordan panelet, når det glider til højre, tillader passage til soveværelserne.

På kimæen, aromatiske stearinlys, af Guáimaro. Tæppe af Los Peñotes.

Opholdsstue og køkken

Opholdsstue og køkken deler den samme plads. Uden partitioner, der compartmentaliserer dem, opnås en større følelse af dybde og bredde.

Hynder lavet med Gastón og Daniela stoffer: de er Albuquerque-modellen med grønne striber; Plantage af blomster; Nairobi, med geometriske og Masai-motiver, stribet. Fiberpuden er fra Primark.

Skorstenen

Det er en bioethanol-model, der ikke genererer affald, og dens installation kræver derfor ikke røgproduktion. Perfekt til byhuse, det fungerer med justerbare brændere og afgiver vanddamp.

Morgenmad bar

Køkkenet blev adskilt fra stuen med en morgenmadsbar. Dets højde, svarende til stængerne, letter en mere legende brug af dette område.

Taburetterne i kobberfinish stemmer overens med
barens hjørneender og med de vinkler, der styrker bordpladen.

Miljø designet af Mariluz Kitchens Studio. Krakker, af Leroy Merlin. Tilbehør og redskaber fra A Loja do Gato Preto.

Køkken og sofa

Så at der ikke var nogen tvivl om det rum, der hører til køkkenet og det, der svarer til morgenbaren, blev sidstnævnte designet i en højere højde end arbejds- og madlavningsarealerne.

Derudover var konvolutten lavet af træ og distribueret i form af L; Den korte ende, med en bund, der er større end resten af ​​baren, giver mulighed for at have en hjælpearbejdsflade både i køkkenet og i baren, når du vil tilberede cocktails eller en snack til gæsterne.

Vinduer i spisestuen

Arkitekterne Santiago Arranz og Miguel de la Rocha installerede spisestuen i det mindre rummelige område på loftet. Selvom ingen døre adskiller den fra stuen eller køkkenet, får atmosfæren privatlivets fred under det skrå tag. Dens tre vinduer, et tag og to åbne
til terrassen, bader de det i naturligt lys og oversvømmer det med glæde.

Bordløber

Det bruges normalt til at erstatte dugen under et måltid eller middag. Men det kan også spille en dekorativ funktion, hvis du holder den i midten af ​​bordet, som basen i et stilleben dannet af lysestager, vaser ...

Integreret hovedgærde

I soveværelset lænede sengen sig mod væggen, under en niche, der fungerer som hovedgærde og natbord. Oprettet på stedet blev det belagt med en mineralladet maling, der oxiderer over tid og simulerer finishen af ​​cortenstål.

Til venstre skjuler en dør i væggen et skab, der drager fordel af lagerpladsen.
Dynetæppe, fibertæppe og kurve, Zara Home. Mantas, af Los Peñotes og Zara Home. Hynder: stribet, Guáimaro og geometrisk Los Peñotes. Kobberlampe, fra Primark. Tilbehøret på hylden blev købt kl
Til Loja do Gato Preto og Zara Home.

Badeværelse

Badeværelset integreret i ejernes soveværelse var belagt med mikrocement. Håndvaskkabinettet er designet i samme materiale med træskuffer, der tilføjer et notat af varme til miljøet.

Tilbehør, fra A Loja do Gato Preto. Håndklæderne er fra Ikea og A Loja do Gato Preto.

microcemento

Dette materiale er vandtæt og modstandsdygtigt installeret uden samlinger. Det kombineres godt med dræn, vandhaner og tilbehør af rene linjer. Hvis dit udseende virker noget groft, farves det med kunstige eller naturlige blomster.

Boligplan

Boligplan.