Tips

En duplex med veranda og have

En duplex med veranda og have

En af fordelene ved at erhverve et nyt hjem er, at det normalt ikke er nødvendigt at gå i gang med irriterende reformer. I dette tilfælde Barcelona duplex denne fordel blev en ulempe, da ejerne ikke kunne lide nogle af de finish, som byggefirmaet valgte. For eksempel ville de have foretrukket et trægulv i stedet for de installerede keramiske fliser.

Men de var tydelige på, at udskiftningen af ​​fortovet på hele huset var et arbejde af stor betydning og en for høj pris. Derfor gik de til interiørarkitekt Mónica Pérez Santana, fra Estudio Cometalledo, for kun at give en anden luft til huset med dekorative ressourcer. Jordproblemet blev løst med tæpper, der skjulte fliserne og derudover afgrænsede de hvert miljø visuelt. Det sidstnævnte var en vigtig funktion, da udsmykningen af ​​de fælles områder var baseret på at skabe et enkelt diaphanøst rum, der gav en følelse af rummelighed. Fra hallen passerer du gennem en bugt uden en dør til stuen, og ved siden af ​​er spisestuen. For yderligere at forbedre kontinuiteten blev der anvendt en meget effektiv løsning: Brug en farve - i dette tilfælde orange - som et link mellem de tre miljøer. Halllampen, polstring i opholdsstue og de orange malede stole i spisestuen afgrænser visuelt dette fælles rum. Hvad mere er, denne farve bruges også i veranda puder. Her organiserede interiørarkitekt et behageligt opholdsområde med en sofa, en lænestol og et par sofaborde, der giver dig mulighed for at nyde haven. Monica Pérez Santana fokuserede også på køkkenet. Da det var meget rummeligt, blev der i midten oprettet en daglig spisestue med to sammenføjede borde og flere klapstole. Derudover havde byggefirmaet dækket køkkenet med en hvid flisebase og tonemaling. Selvom det var meget lyst, var det noget koldt, især i betragtning af at det ville gøre meget af familielivet.

For at gøre det mere hyggeligt blev muren malet i en blød taupe, og spisestuen blev afgrænset med en måtten. Loftet - uden tvivl husets store attraktion - var forbeholdt montering af en soveværelse suite, med badeværelse og terrasse. Igen blev farven brugt til at øge følelsen af ​​enhed: i rasteområdet blev der placeret et tæppe af grå kokosfibre, den samme tone, som badeværelsets vægge blev malet på. Med hensyn til møbler var ideen ikke at genoplade rummet med en overflod af genstande. De ønskede heller ikke at skabe monotone miljøer med designs i samme stil. Derfor blev valgte stykker af forskellige materialer valgt. Ligesom bænken, der fungerer som en konsol i hallen, jern sofabordet eller Banan sæder i loungen. En suggestiv kombination af former og finish, som originale miljøer blev opnået med.

Annoncering - læs videre nedenfor Stuen var dekoreret med møbler i forskellige stilarter,

Med farven orange som link. Sofamodel Habana, af Pepe Peñalver. Hynder, fra Sleeping Company. Cometalledo Studio: bananstol, jernbord og sidebord. BSB tæppe.

To varme toner

den orange og den røde stjerne dekorationen som et link i alle husets værelser.

I hallen

i stedet for en konsol blev en gammel bank placeret. Dertil blev moderne tilbehør placeret, der producerer en attraktiv kontrast med ældet træ. Cometalledo Studio: bænk, lampestativ og rød skærm. Den polstrede bænk er en familiearv.

Idéen var at skabe åbne rum

uden skillevægge eller døre, der visuelt opdeler omgivelserne. Derfor kommer du fra hallen ind i stuen gennem en bugt.

Køkkenet var møbleret med høje og lave moduler i træfinish.

Ekstraktionshætte blev valgt undtaget til at lette sammensætningen, og at miljøet ikke er så genopladet. I kogezonen blev væggen flisebelagt til loftet for at beskytte den mod pletter.

Køkkenet

Dens store dimensioner gjorde det muligt at organisere en daglig spisestue med to gamle fyrretabeller og flere klapstole.

Kogezone

Det har en spotlight, der lyser pladen og arbejdsfladen til madlavning uden risiko for forbrændinger eller uheld. Det er en lysstofrør, der er fastgjort under de høje skabe, og som betjenes med en afbryder placeret på væggen. Tilbehør, af Habitat.

I badeværelset

vasken var indlejret i en marmor bordplade. Når det fløjes, er der plads nedenunder til at placere vasketøjskurven og en afføring.

Udenfor blev der arrangeret et udendørs opholdsområde.

I godt vejr holdes vinduerne åbne, så stuen visuelt strækker sig til haven. Uhængstaget holder møblerne beskyttet mod regnen. Kettal møbler. Hynder, fra Sleeping Company.

I soveværelset,

hovedgavlen var polstret med et neutralt stof, og natborde blev sylt i beige. For bedre at kunne drage fordel af støtteoverfladen blev der i stedet for bordlamper fikseret vægmonteringsrammer. Hovedgavestof af Pepe Peñalver. Sengeborde i Cometalledo Studio. Quilt, fra Sleeping Company.

Det store soveværelse lå på loftet.

Indbyggede skabe med lakerede DM-døre og meget enkle håndtag blev lavet på en af ​​væggene. Den hvide finish i harmoni med vægmaling gør det lettere for fronterne at integrere bedre og gå upåagtet hen.

VARME FARVER

En meget succesrig kombination til moderne køkkener: rustfrit stål, træ og tilbehør i intense toner. Fra Bruguer Mix: FN.02.67, E4.30.75 og C8.45.55.