Oplysninger

En lys lejlighed ved kysten

En lys lejlighed ved kysten

Implementeringen af ​​enkle ideer, men med spektakulære resultater, skimtes i alle detaljer i udsmykningen af denne lejlighed, ca. 100 m², beliggende i et boligområde på Costa del Sol. Dets ejere - et par med børn - erhvervede det, fordi det var meget tæt på familiens hjem, hvor de altid havde tilbragt sommeren. Derudover reagerede bykomplekset, designet i 60'erne af en amerikansk arkitekt, på et studeret design - med udsigt udefra fra hvert af værelserne - der tilbød beboerne en følelse af at være i en enebolig og ikke i et gulv. Vinduerne, der er orienteret til praktisk talt alle kardinalpunkter, letter oprettelsen af ​​luftstrømme om sommeren, en følelse af friskhed, der blev forbedret ved at male væggene hvide, mens tykkelsen på dens vægge giver god varmeisolering, når de kommer i vinterferier. Ejeren passede personligt på udsmykningen af ​​gulvet, og det blev betragtet som en langvarig besættelse uden hast eller forudbestemte ordninger, hvor han nød valget af hvert objekt, der findes på gademarkeder, mørtler og ture. I andre tilfælde brugte han løsninger, der var fulde af opfindsomhed. For eksempel sofaen og lænestolerne var en gave fra de tidligere ejere af lejligheden. Da hans polstring ikke kunne lide, han dækkede dem med enkle hvide bomuldsdæksler. Spisebordet blev løst med et bræt og to borriquetas, skjult under et almindeligt nederdel og en klud erhvervet på en tur til Marokko. Marokkansk luft findes også i terrassen, tænkt som et rum, hvor en del af sommeren tilbringes; Derfor vil han lave en arbejdsbænk, dækket af fluffy hynder. Dets praktiske værdi værdsættes også i badeværelset - hvor dræn var indlejret i et møbel- og i køkkenet Der kombinerede han en rustik bogreol med et design af moderne linjer, der skulle have bordservice og alt udstyr.

Annoncering - Fortsæt med at læse nedenfor Siddepladsen blev fordelt omkring en bagagerum, der bruges som sofabord.

Sofaen og de to lænestole var allerede på gulvet, da deres nuværende ejere erhvervede den, men for at opdatere dem var de dækket med hvide bomuldsdæksler af Coordoneé. Gardinstoffet og galleriet, der skjuler stangen, er også fra det samme firma. Baúl, fra Becara. Hynder, fra Meridiana.

Ejernes smag definerer udsmykningen af ​​hovedrummet,

hvor attraktive detaljer skiller sig ud, som f.eks. arkene med figurer fra 50'erne. Vitrina y mesilla, af Becara. Lænestol, af Coordonné. Tæppet er fra Meridiana.

Værelset har adgang til terrassen

der om sommeren fungerer som en udendørs stue. Så familie venner nyder et uafhængigt rum.

Børnenes soveværelse var ikke dekoreret med børnemøbler,

da ejerne ønskede at konvertere det til et gæsteværelse - dets aktuelle brug - da deres børn voksede op. Showcase erhvervet på auktion.

I hovedbadeværelset blev der opført en væg, der gør håndvaskområdet uafhængigt af de andre toiletter.

Spejlet strækkede sig også langs siderne for visuelt at udvide rummet og blev indrammet med en marokkansk-inspireret bryst.

God idé

Som en sommerlejlighed blev terrassen udtænkt som et sted, hvor man kunne tilbringe en del af dagen udendørs: den var møbleret med en arbejdsbænk og dækket med puder.

På køkkenvæggene blev en hvid flisebund toppet med en flisekant kombineret,

med indigo maling, malet på svampen af ​​ejeren. Wikinsa Metro-hylde i La Continental.

Spisestuen var placeret nær adgangen til terrassen.

Bordet er et simpelt tavle med to borriquetas dækket af et almindeligt nederdel med underskriften Coordonné og dekoreret med en klud købt på en rejse til Marokko. Skammel og vaser udsat på basen er Meridiana.

SMARTFARVER

Sats på en lys og neutral base, og fyld den med bløde berøringer af gråt og rødt. I dette hus er gul G4.08.08, grøngrå JO.10.70 og rød CO.40.50 fra Bruguer.