Hjælpsom

En komplet reform for at få bredde og plads

En komplet reform for at få bredde og plads


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Familien der ejer denne 90 m2 lejlighed De besluttede at skifte bolig til et større i betragtning af behovet for at få plads og rummelighed. Efter at have vejet det og forelsket i kvarteret Badalona, ​​besluttede de imidlertid at gennemføre en totalreform, der ville renovere huset og give det større plads og opbevaringsplads.

Da Dröm Living-studiet modtog opgaven, var det klart: det var nødvendigt at dreje huset 360 grader. Projektet krævede således en komplet reform. Blandt de øverste prioriteter var optimering af lagerområdet og bredden i fællesarealerne. Med hensyn til interiørdesign er alle materialer og møbler valgt for at gøre atmosfæren varm og elegant.

I reformen blev undladelse af, skabene blev udvidet, og alle toner blødgjort. Træet er interiørarkitekt i forskellige versioner: hvidlakeret, massivt egetræ og fyrretræ til møbler. Til gulve blev der valgt en træimiteret porcelænsflise, meget modstandsdygtig, men det tilsyneladende bringer varmen fra dette ædle materiale.

Dröm bor
www.dromliving.com
C / Alegre de Dalt 55-57. 1. E
08024 Barcelona
Telefoner: 932 528 266 og 608 372 564

Annoncering - Hold læsning nedenfor Stue og spisestue med stor bredde

Lige linjer i møblerne, tilstedeværelsen af ​​træ og klare vægge. Følelsen af ​​virkelighed og komfort er ubestridelig. Det fælles område er rummeligt, netop hvad ejerne krævede. Stuen er i nærheden af ​​vinduet, der kommunikerer med terrassen og spisestuen tættest på køkkenet.

Imiteret træporcelæn

En trælignende porcelænsflise dækker gulvet og strækker sig ind i væggen. Her kan du se løsningen af ​​sengen plus et højt opbevaringsmodul på stuen hovedvæg foran sofaen. Derefter i spisestuen en hel skab foran. De fleste møbler er specialdesignet af det team, der er ansvarlig for reformen.

Beboelsesområdet

Et par sideborde som et sofabord uden at mætte passagen gennem stuen til terrassen. Sten og grå toner dominerer.

Spisestuen

I reformprojektet revet undersøgelsesopdraget, Dröm Living, flere skillevægge, inklusive dem, der adskilte hallen og korridoren, så dagsområdet blev udvidet. Dette er adskilt fra resten af ​​huset gennem en skydedør.

Lagerfront

Hele spisestuevæggen er dækket med en forside af glatte lakeringsfronter i hvid lak.

Skydedøren, der kommunikerer med soveværelset, er skjult i spisestuen skab, når den først blev åbnet.

Spisestuen er rummelig: et træbord med sorte stole og to hvide loftslamper.

Køkkenet

I køkkenet blev vitaliteten af ​​den hydrauliske gulvmosaik valgt. I møblerne: træ og hvid. Skammel, kopi af Tolix-modellen, blev valgt i blåt, koordineret med fortovets motiver.

Distribution på to parallelle fronter

For at gøre målere på det rektangulære køkkengulv rentabelt monteres møblerne på væggene på to fulde parallelle fronter. I reformen blev arbejdsfladen fordoblet, og en lille bar til fastfood blev indarbejdet.

Med morgenbaren

På den ene side vasken, opbevaringsmoduler og søjler med ovnen og mikrobølgeovnen og køleskabet. På den modsatte front kogezonen og høj og lav opbevaringsmøbler. Ved siden af ​​adgangsdøren forlænges bordpladen som en bar.

Husdistributør

Her ser du distributøren af ​​huset, hvorfra soveværelserne er organiseret: to ungdomsværelser med badeværelse og et soveværelse med integreret badeværelse.

Master soveværelse

Det var nødvendigt at få lysstyrke og opbevaring. Gråtoner er kombineret med træafslutningen som i de øvrige værelser.

Hovedsiden af ​​soveværelset

På væggen hvorpå sengen hviler en hovedgærde og to natborde. Lysarmaturerne er installeret på væggen, på borde. På hovedgavlen to familiefotografier i sort og hvidt.

Lagerplads

I soveværelset ved siden af ​​døren et skab og ved siden af ​​sengen et andet med skydedøre. Vender mod laget afsluttes lagerløsninger med en kommode. Fronterne af de grå skabe smelter sammen med væggene og lyser den visuelle opfattelse af lagerelementerne.

Master soveværelse badeværelse

Huset har to badeværelser, hvoraf det ene er integreret i soveværelset. Det har arbejdsbruser, håndvask, bidet og toilet.

På bidet og toilet, lagerplads, der afslutter vasken.

Med brusebad

Dette badeværelse var dekoreret i hvidt og gråt med strejf af træ på de flyvede møbler i vasken og hylden på væggen.

Ungdomsværelse

Dette værelse, til en teenage pige, har en meget attraktiv nordisk luft. Det farvede fyrretræ har en søjle, der svarer til strukturen i sengen. På væggen tilbyder sort en visuel påvirkningskontrast. Resten af ​​møblerne blev valgt i hvidt.

Under vinduerne, hylder som et natbord.

Andet soveværelse

Med to senge og studieområde under vinduet.

Grå og hvidt badeværelse

Husets andet badeværelse er placeret i passageområdet. I reformen søgte Dröm Living funktionalitet og opcimisering af hver kvadratmeter.

Med dobbelt håndvask

To farver blev valgt til at dekorere badeværelset: hvid og grå.

Badets væg og dets forreste var foret med grå sekskantede fliser. Vaskekabinettet indeholder to dræn.

Før og efter opholdsområdet

Før og efter opholdsområdet.

Før og efter spisestuen

Sådan var det, og sådan ser vi det nu. Før og efter spisestuen.

Før og efter madlavning

Før og efter madlavning. Tjen arbejdsoverfladen.

Døre blev revet ned

I projektet blev unødvendige rumafdelinger revet.

Distributionsområde

Sådan var det, og sådan er det nu. Det hvide tømrerarbejde bringer lethed. Grå farver og jord på væggene: ro og elegance.

Før og efter soveværelset

Før og efter soveværelset.

Godt valgte farver og tekstiler

I projektet giver de valgte farver og tekstiler sindsro til hvert værelse.

Før og efter hovedbadeværelset

Før og efter hovedbadeværelset.

Før badet og nu bruser

I det største badeværelse var der et badekar og nu et brusebadområde

Før og efter ungdomsværelset

Før og efter ungdomsværelset. Nu meget mere personlig.

Før og efter bad

Før og efter badeværelset placeret i distributionsområdet. Organiseringen af ​​stykkerne har ændret sig fuldstændigt.