Tips

En renoveret lejlighed skræddersyet til en familie

En renoveret lejlighed skræddersyet til en familie

Dette er historien om, hvordan en familie med to børn på ti år formåede at lave deres egne 110 kvadratmeter lejlighed beliggende i en bygning fra 80'erne fra et boligkvarter i Hong Kong ved hjælp af JAAK interiørdesignstudie. "De flyttede fra et større hus, så deres største bekymring var manglen på lagerplads," forklarede designerne, der for at løse det, de bankede ned de gamle vægge i huset og erstattede dem med skabe, da de bortset fra at adskille værelserne og skjule adgangsdørene

Annoncering - Bliv ved med at læse under Glad familie

I Kina opdager vi den nye lejlighed af et par og deres to børn.

Nordisk udsendelse

Ejerne er elskere af den nordiske stil, og vi kan se det i udsmykningen, med stykker af Hay og Normann Copenhagen.

At dele er at leve

I samme rum eksistere stuen, spisestuen og køkkenet.

Farve børsteslag

På neutral basis skiller nogle farverige stykker sig ud.

Arty familie

Samtidig kunst finder også sin plads.

som

I stuen går træet gennem en af ​​væggene i form af hylder, skabe og døre, indtil du når køkkenet.

Lys op

Den åbne lager blev kombineret med den lukkede, så m

I sorten ...

Forskellige stole er blevet kombineret i spisestuen for at give den dynamik.

Nyt køkken

Køkkenet har været åbent.

Mere træ

Det samme træ er brugt i køkkenskabe og er kombineret med hvid marmor.

integreret

Dørene er skjult mellem brugerdefinerede skabe.

Master soveværelse

En træspalteseparator giver soveværelset privatliv.

God støtte

Detalje af træhovedgavlen og natbordet.

Ved dine fødder

Badeværelset er adskilt med brugerdefinerede skabe.

Set og ikke set

Et af de åbne skabe.

Børneværelse Altid sammen

Brødrene ønskede at dele et soveværelse, så studiet skabte hævede senge for at få plads.

Meget plads

Hylder er anbragt under sengen.

Kvæld albuerne

Der er også opnået plads til at installere to studietabeller.