Andre

En meget velkendt lejlighed

En meget velkendt lejlighed

"Et skridt væk fra tilbagetoget er huset, der så hende vokse sammen med sin søster og hendes forældre. Derefter var hun en datter, og nu bliver hun mor. Denne sal, et trofast vidne om deres liv, tilpasser sig nu deres behov og kjoler til lejligheden. " Med disse ord præsenterer ACGP-arkitekturundersøgelsen den reform, der er blevet gennemført i et lavt gulv på 70 kvadratmeter i Madrid. Da ejeren erhvervede huset, var det meget kompartimeret, og naturligt lys var knap, så det var nødvendigt med en reform, men at være et sted med så mange minder, at samarbejde med ejeren side om side var afgørende. "Det er et hus, der er lavet til at måle og reagere smukt på dine funktionelle og følelsesmæssige behov," forklarer studiemedlemmerne.

Alle skillevægge blev fjernet, hvilket kun efterlod den bærende væg, der i dag tjener til at opdele det mest intime område (med to soveværelser), det sociale, sammensat af et åbent rum, der deles af køkkenet, stuen og spisestuen. For at forbedre lysstyrken og udvide rummet visuelt blev væggene malet hvidt, og det samme egegulv blev brugt i alle værelser. Under værkerne blev en bordbue genvundet ved indgangen til hovedrummet, der samtidig tjener til at lade lyset passere. Et nikket blev sendt til fortiden for at gendanne det udvendige tømrerarbejde, der er blevet synligt uden gardiner

Et af målene, der skulle nås, var at få så meget lagerplads som muligt. I soveværelserne blev der indbygget hvide indbyggede skabe, der går næsten ubemærket hen, en stor bogreol løber gennem en af ​​væggene i stuen, og badeværelsets højder blev brugt. Dekorationen er aktuel, funktionel og farverig, en blanding af stykker årgang med kædemøbler lave omkostninger der udgør hjemmet, som dets ejer drømte om at begynde en ny fase i hendes liv.

www.acgp.es

Annoncering - Bliv ved med at læse under nyt liv

ACGP-studiet har renoveret en 70 kvadratmeter stor lejlighed i Madrid. På billedet er det rum, der er delt af stuen, spisestuen og køkkenet fordelt på to fronter af Ikea-skabe med bar.

Spis ledsaget

I forgrunden er spisestuen med et bord i nordisk stil og stole inspireret af Eames-modellen.

At vide finder sted

En af rumets vægge er blevet brugt som lagerplads. I den nederste del lukkede skabe og i den øverste hylder.

Farve note

lænestole årgang de antager et børstestræk af farve til det hele. Gulvtæppet og redenborde er fra Ikea.

TV-zone

Skænken er et stykke årgang.

Fortidens hukommelse

De gamle trævinduer blev restaureret og malet hvidt.

Triumfbue

Under renoveringen blev der opdaget en tidligere indhegnet bue, der giver plads til rummet. Takket være en skydedør opnås privatliv når det er nødvendigt.

Skjulte skabe

Ved foden af ​​sengen var en front af indbyggede skabe malet i hvidt.

Legeplads

Børnenes soveværelse.

Børns ting

Udsigt til børnenes soveværelse.

Et sidste tryk

Detalje i indgangspejlet.