Hjælpsom

Et køligt og solrigt hus

Et køligt og solrigt hus


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

For at gå fra at være et mørkt og trist hus til et andet lyst og muntert hjem, skal du bare tage et skridt: foretage en reform. Her blev det gjort med et fremragende resultat. Projektet med dette fritliggende hus beliggende i et beskyttet kvarter i Madrid, overdraget til Juan Izquierdo Arkitektur og Interiør Design Studio og udførelsen af ​​arbejdet til byggefirmaet Genius Loci.

Målene var multiplicer visuelt det rigtige rum med to, bringe naturligt lys til alle værelser og nyd haven fuldt ud. At nå det ambitiøse tredobbelte mål medførte adskillige ændringer, da huset havde en søjle midt i stuen og små værelser, hvilket forhindrede at se haven. Hvad der blev gjort var at ændre husets struktur; slå alle partitionerne ned og åbne store åbninger i de bærende vægge for at forene al plads. Rummets søjle blev også fjernet ved hjælp af en strukturel fastgørelse og åbnet i den bageste facade, der adskiller huset fra gårdhaven, en stor åbning til installation af en stor glaseret indhegning med døre, der åbner udad for ikke at trække overfladen Nyttigt i loungen.

Med denne sidste beslutning loungen kan nyde udsigten men det virker også meget bredere ved at forlænge perspektivet. En anden succes med reformen er fordelingen af ​​rummet, og hvordan forskellen i niveau mellem interiør og gårdhave blev løst. I stueetagen er indgangen placeret, hvorfra trappen, spisestuen og et lineært køkken starter; og så er der stuen på et lidt lavere niveau af to grunde: Øg højden på dette rum og mindsk forskellen fra haven. En stor succes, fordi disse små niveauforskelle forbedrer perspektivet, især fra spisestuen.

Hvad angår udsmykningen, visuel kontinuitet mellem miljøer fra stueetagen ved at bruge lyse toner på væggene og stentøjsgulvet i en grålig tone, men også den upåklagelige æstetik af køkkenet, designet som et stort vægskab med skænk af Juan Izquierdo. Allerede på øverste etage er to andre designs af hans også fokuseret. I soveværelset er det et skab med gitterdøre og i badeværelset, et ekstra langt håndvaskskab. Reformen af ​​dette hus har forenet dem til at drage større fordel af pladsen i stueetagen, som har været gennemsigtig. Køkkenet er koncentreret på en enkelt væg, i kort afstand fra spisestuen, for at respektere bevægelsen mod stuen. Med succes blev spisebordet arrangeret parallelt. For at integrere køkkenet i udsmykningen blev det projiceret som et vægskab, fra gulv til loft, med en niche i midten, i træ, hvilket gør det til et stort skænk, der bringer varme til miljøet. Dets symmetriske og raffinerede design hæver det dekorative niveau af plads.

Annoncering - Fortsæt med at læse nedenfor Akryl kludduk

Den nye distribution af huset, diaphanøs og den store ruder, der blev praktiseret på facaden, muliggjorde fusionen af ​​det indre med det ydre. Den visuelle forbindelse mellem stuen og den udendørs spisestue, beskyttet mod solen med en pergola og klatrere, er total. Bord og stole fra Piquer Galleries. Bordsdugen er lavet med akrylstof Spansk måde, af Gastón og Daniela, velegnet til udendørs brug.

Udendørs spisning

Ja, til flerfarvede ydre. Denne udendørs spisestue spilder glæde med sin blanding af farver. Kombination af møbler, tekstiler og tilbehør i forskellige nuancer er nøglen til at give en festlig luft til ethvert miljø udendørs. Bord og stole fra Piquer Galleries.

Hvid vase

Meget cool. Denne hvide vase med frosteffekt er al friskhed og et perfekt supplement til at modvirke sommervarmen. For at klæde bordet, duge med akrylstof Spansk måde, af Gastón og Daniela, velegnet til udendørs.

Grønne fløjlshynder

Med sin åbning forsvinder de glaserede blade fra udsigten indefra, så stuen bliver et udendørs miljø, så snart det gode vejr begynder.
Sofaborde fra Stua. Hynder: grøn, fløjl og turkis, af Gastón og Daniela;
og i pistache tone af Nya Nordiska. På bordene, stearinlys, koraller og vaser, Zara Home.

Parallelle sofaer

I zonen for at være fordeling af sofaer, parallelt, og sofabordene af organiske former, uden kanter, er nøglen til at gøre cirkulationen i det indre mere flydende og passagen mod gårdhaven. En stor succes, forskellen i niveau mellem de to har den virkning at bringe dem visuelt.

Sofaborde

Total reform Projektet sænkede niveauet på rummet for at øge den frie højde på dette rum, men også for at reducere forskellen i gulvniveau fra terrassen. Resultatet: spisestue og opholdsstue er afgrænset.

Siddeplads

Sofaborde giver en masse leg i opholdsrummet; sammen eller hver for sig er de også et nik til forskellen i højder, der findes i denne plante, som de giver dynamik til. I baggrunden er spisestuen med integreret køkkenvæg til væg.

Koraller og lysestager

Dejlige detaljer En elegant komposition og navy til sofabordet, dannet af koraller og lysestager, fra Zara Home. Forskellige former, teksturer og højder tilføjer stil og vekker maksimal interesse.

Køkken på spisestue væggen

Køkkenet, der er placeret i en væg i spisestuen, er udstyret med et brugerdefineret vægskab, hvis niche huser den keramiske kogeplade og vasken. Med sin raffinerede æstetik og sin hvid-træ-kombination harmoniserer den stil med miljøet, den ledsager. Køkken, design af Juan Izquierdo til Genius Loci. Stole fra El Corte Inglés. Mesa, af Timothy Oulton. lamper Gregg, fra Foscarini-firmaet. Bosch ovn. Duge og redskaber, fra Zara Home.

Porcelænsgulve

Placeret på et højere niveau i stuen og to af gårdhaven, har spisestuen en bedre panoramaudsigt over det ydre. Gennem facaden og den brede indvendige rækkevidde modtager den rigeligt naturligt lys. For at fremhæve det samme porcelænsgulv i store formater af Keops Keramik, der deler de to miljøer, og som forbedrer klarheden og den visuelle kontinuitet mellem dem.

Broderet dug

Med charme en anden collage i en farvepalet blød, harmonisk med dugen broderet med kappe, som formidler en følelse af orden. Hvordan? Med en ufejlbarlig formel: dekoration i par.

Pink sengetæppe

Sengen er midt på scenen med en brugerdefineret hovedgærde, der løber gennem hele væggen og en flørtende
blanding af tekstil-tilbehør, som forvirrer stil og sofistikering. Pink dyne, lagner og fjerpude, fra Zara Home. Stribet pude, af Christian Lacroix, og blomster, begge af Designers Guild, i Usera Usera. Fuchsia-puder, af Nya Nordiska. Bank købte i motormarkedet. Split, fra Haier. Massivt bambusgulv fra Detarima.

Hovedgavl med natbord

Nattbord og et skab på den modsatte væg, som skjuler et tv, er brugerdefinerede design, der optimerer pladsen.

Gitterformet skab

For at fremhæve det andet er det dekorative gitter dannet af dørene, der skifter lodrette og vandrette sprekker. Hoved og garderobe er design af Juan Izquierdo til Genius Loci. Lampe, lysår.

Stor håndvask foran

Håndvaskfronten skiller sig ud for sit udsøgte design og store dimensioner. Det består af et maxi-spejl med integreret belysning, en dobbelt vægmonteret vandhaner, der deler en vask, og et skab med skuffer og symmetrisk fordeling. Sidstnævnte farve, harmonisk med fortovet, formidler sindsro og ro. spejl Fyld mig op og møbler tog, design af Juan Izquierdo til Genius Loci.

Blåt badeværelse

farve trendy, for at forny badeværelset. Blå er en klassiker kombineret med hvid, men den tone, der bruges her, er meget anderledes; det er en blød kage, måske inspireret i Serenity blå, trend inden for mode og dekoration i løbet af 2016.

Boligplan

Grundplan af huset.