Kommentarer

Stue-køkken: Før og efter

Stue-køkken: Før og efter

Skønt ikke mere end 56 m2, huset, der ligger i byen Burgos, havde mange skjulte muligheder bag dets oprindelige labyrintiske distribution. En lang korridor og adskillige små værelser forhindrede lyset på denne 10. etage i at nå hvert hjørne af huset.

Før reformen.

Lejligheden var lille og meget gammel med en korridor, der fungerede som distributør for de forskellige værelser, små og med ryggen til naturligt lys. To af dem sluttede sig til at installere i dem stue og køkken.

Teamet af ejendoms- og renoveringsfirmaet Tetra 5 Construcciones var ansvarlig for at ”vende det om” helt og omdanne det til et lyst, behageligt og meget hyggeligt hjem. En storslået omfattende reform, hvor det tredobbelte rum, der danner stue-spisestue-køkken, er det bedste visitkort. Vi fortæller dig de vigtigste trin i transformationen.

Nyt layout Alle faciliteter blev renoveret ud over skiftende gulve, skillevægge, lofter og tømrerarbejde. To gamle værelser sluttede sig til at installere offentlige rum på den fælles overflade.

Forskellige belægninger Vi valgte hvide farver på vægge og en flisebelagt front i køkkenet for at forbedre lyset. Metrisk flisemodel med sort fælles hypermoderne finish blev valgt.

Et møbel slutter sig sammen og adskiller sig. Køkkenet og stuen er forbundet med spisepladsen. Bordet er fastgjort til et møbel, da det har to højder. Dette "grænseelement" er en container til stueområdet og en lukket vajillero i køkkendelen. Det fungerer som en mur, slipper lyset ind, men differentierer og afgrænser hvert af områdene og deres funktioner.

Hall efter reformen.

Opholdsområdet var udstyret med møbler og tilbehør fra Ikea med undtagelse af gulvlampen, Casa Shops og spejlblomsten, af Mebel. Foran hende et træ skænk gør køkkenet uafhængigt i baggrunden og fungerer som en støtte til spisebordet med stole også fra Casa Shops.

Efter reformen var køkkenet åbent og integreret i spisestuen.

DECORATIVE TAST

Brugerdefinerede møbler. Stueens centrale skænk, spisebord og køkkenskabe er beregnet til at måle for at drage fordel af den sidste tilgængelige millimeter.

En meget varm nordisk. Vi valgte hvide farver på vægge og hyggelige trægulve. Møblerne præsenterer også de samme finish, der minder om den skandinaviske stil.

Naturlige stoffer. De kurvede stykker, bordet med naturlige fibre, tæppet ... giver en frisk og lys luft.

Sjove stykker Den afslappede dekoration bryder lejlighedsvis denne enkelhed med mere "barokke" elementer som lampen Versailles overliggende Sara, fra firmaet Mebel.