Oplysninger

Et loft med loft sjæl

Et loft med loft sjæl


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Fra hånden på interiørarkitekt Jorge Varela, den unge ejer af dette Madrid penthouse Han så, hvordan det blev omdannet til et diaphanøst rum, meget mere praktisk og tilpasset hans livsstil. Projektet havde to lokaler: fjerne unødvendige partitioner og bringe lys til hvert hjørne.

At drage fordel af 80 m2 de åbnede vandrette vinduer på væggene og mellemrummet blev integreret gennem farve og materialer. Efter reformen blev loftet omdannet til et åbent rum med stue, spisestue, køkken og kontorområde, med adgang til terrassen, en oase i byen. Kun soveværelset har en skillevæg - som isolerer det fra spisestuen - og badeværelset, helt uafhængigt.

Hvad angår belægningerne, a mørk jord, det samme i hele huset, hvilket bringer uredelighed, men som i modsætning til den hvide farve på væggene sætter en aktuel note. Røde tæpper skiller sig endnu mere ud på træ. Her er de blevet brugt som en ressource til at beskytte jorden og definere hvert af miljøerne. Således bevarer hver enkelt en vis uafhængighed fra den tilstødende. For at få mest muligt ud af pladsen blev der lavet arbejdshylder både i studieområdet og i opholdsområdet, som undgik at placere møbler, der mættes. Hængende lamper blev også undladt, undtagen i spisestuen, da fordi lofterne ikke har for stor højde, ville de give overdreven varme. I stedet for er de blevet installeret minimalistiske spotlights, der hænger direkte fra loftet eller på guider. Højhusvinduerne i køkkenet og spisestuen kompenserer for dem med vandret design. Når man var åben over for opholdsrummet, måtte udsmykningen af ​​soveværelset integreres i sættet, hvilket ikke var vanskeligt at opnå på grund af kontinuiteten i foringen og placeringen af ​​en rød tæppe ved siden af ​​sengen. Un trin afgrænser rummet og løfter det fra gulvniveauet. Dens udsmykning får et vist niveau af sofistikering på grund af tilstedeværelsen af ​​en guldskærm på fronten af ​​sengen.

Varela ønskede at fremme brugen af terrasse, en juvel i friluft i byen, og gjorde det ved at kommunikere dens adgang direkte med opholdsområdet. Denne plads, brolagt med teak træplader, er vært for en samling af træer, planter og blomster, a landskabspleje arbejde Det smyger sig ind i badeværelset gennem glasskydedørene. Interiørarkitektens indsats for fuldt ud at integrere mellemrummet og formere lyset førte til, at han projektede en reform inspireret af loftsbygningerskønt med en eklektisk udsmykning, der spiller dets største aktiv i brugen af ​​farve og søgningen efter komfortable miljøer dag til dag.

Annoncering - Hold læsning nedenfor Stue, spisestue og køkken

Fraværet af partitioner tillader visuel kommunikation af miljøerne, som er integreret i det samme rum. På et enkelt blik forenes spisestuen, arbejdshjørnet og køkkenet af de materialer og farver, der bruges i dets udsmykning, såsom det faste farvede egetrægulv og de hvide vægge i hele huset.

Stuen

Berøringen af ​​farve bryder med belægningernes homogenitet og giver et afslappet touch til miljøerne. Indretningsarkitekten Varela vendte sig om tæpper i intense toner for at afgrænse områder, en meget praktisk ressource til rumafdeling uden at misbruge vertikale adskillelseselementer. Pouf og tæppe, af Gastón og Daniela.

Arbejdshjørne

En perfekt distribution er en, hvor intet element hindrer. Dette krav er opfyldt med egnethed i dette projekt på trods af manglen på vægge. Arbejdsbordet understøttes af en konstruktionssøjle og arbejdshylder, der er identiske med dem, der kompletterer opholdsområdet.

Spisestuen, personale

I ham har de kombineret med succes meget forskellige stilarter og finish: bordets sycamore træ, stålstolen, nikkelet i listerne af spejle og lakmuspapiret på skærmene. To høje og åbne skabe viser redskabet.

Åbent køkken

Den røde farve markerer også pladsen til køkkenet med panelmøbler med ekstra lange stålhåndtag. Møblerne er fordelt i U-form i et af tilbageslagene på anlægget, der har store vinduer til loftet. Rustfrit stål apparater, Smeg. Rundet tæppe af Ikea.

Terrassen, en udendørs opholdsstue

Det er en af ​​attraktionerne i dette hus, en rektangulær terrasse, der er adgang til fra stuen. Gulvet er dækket med teakplader, det samme materiale, som møblerne er lavet på. Vegetationen giver ud over at give friskhed på varme dage også privatliv.

Soveværelse i forskellige højder

Soveværelset er placeret i den ene ende af huset - på et sted, der var beskyttet mod øjnene mod indgangen - men fastholder fraværet af skillevægge. Et trin løfter det fra resten af ​​gulvet. Gardinerne kommer fra Gastón og Daniela.

Dromedar dekoration

Det mørke gulv, den røde gulvtæppet og de hvide vægge er en kombination af dekorationen, der i dette miljø bliver mere sofistikeret med en skærm malet i guldblad, der fungerer som hovedgærdet. Sengen er indrammet med fuld prominens og med denne dekorative løsning, mens resten af ​​møblerne ikke trækker opmærksomheden fra med rensede borde og diskrete vægkonfekt.

Et badeværelse til to

I badeværelset huser to skræddersyede egemøbler håndvaske og hviler på to spejlevægge i halv højde, der giver plads til badekarealet.

Badeværelse med udsigt

Spejlet reflekterer det naturlige lys, der filtrerer gennem vinduet, gennem hvilket du går ind på terrassen.

FLAT OG IDEER

Det er nødvendigt at forbedre væggen og lofternes højde, en af ​​egenskaberne ved denne type konstruktion, med lyse farver og lamper, der ikke hænger.
Vejledende priser