Andre

En 53m² flad uden skillevægge

En 53m² flad uden skillevægge


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

En 53 m² stor lejlighed kan være stor. Det var den forudsætning, som Paloma Martínez Gil, fra Argensolacuatro Architecture Studio, arbejdede, da han var ansvarlig for renoveringen af ​​dette Madrid-hjem. Huset havde oprindeligt en lille stue, to soveværelser - et af dem små -, et badeværelse og et separat køkken. Baseret på et begrænset reelt rum arbejdede Paloma på to fronter. På den ene side en ny distribution med diaphanøse miljøer, der giver en følelse af rummelighed; og på den anden side oprettelse af vinduer, der vil forlænge perspektivet udad, og som vil lette indgangen til lys. Med det nye projekt gulvet blev delt i en zone om dagen og en anden om natten. Dette er to næsten symmetriske områder, der deler gulvoverfladen omkring en central akse. Den første består af en stor plads, der deles af stuen, spisestuen og køkkenet uden skillevægge, der gør hvert værelse uafhængigt. At få det det var nødvendigt at fjerne væggene som i den oprindelige distribution skilte stuen fra køkkenet og et tilstødende soveværelse. Kun en søjle, der er placeret i midten af ​​den nuværende hal, og som ikke kunne fjernes af arkitektoniske årsager, minder om den gamle rumplanlægning med forskellige smalle rum.

Natområdet begynder efter et stort glidepanel, der adskiller det fra dagen. Ideen var at oprette en soveværelse med badeværelse og omklædningsrum indbygget i det rum, der tidligere var en del af køkkenet, soveværelset og det originale badeværelse. Igen var fjernelse af partitioner nøglen. Selv for at opnå den nye distribution var det nødvendigt at foretage andre ændringer; for eksempel var der i bunden af ​​omklædningsrummet reserveret et lille område til at installere de nødvendige elementer, der ikke passede i køkkenet åbent til stuen; kedlen, vaskemaskinen og jernet, der er skjult bag et skab. Søgningen efter lysstyrke var den anden linje i Argensolacuatro Architecture Studio. Udvidelsen af ​​vinduerne, sammen med den nye diaphanøse distribution, letter det cirkulationen af ​​naturligt lys over hele gulvet. Glasvæggene, der gør badeværelset uafhængige, bidrager til dette.

Møblerne, med hvidlakerede stykker og klart polstring bliver det den bedste medskyldige når det kommer til refleksion af lys og bringer en dosis glæde til et lille hus, der er fantastisk i geniale dekorative løsninger.

Annoncering - Fortsæt med at læse under Salon

Det fik bredde ved at integrere det rum, som den tilstødende hal og et tilstødende soveværelse besatte før arbejdet. Vinduerne strækker sig til ca. 40 cm fra gulvet for at lette indgangen til naturligt lys.

Sofa, af Bo Concept. Hynder, fra Becara. Sofabord fra La Oca. Træbakke fra Batavia. Krakker: med stativben, Cucamona og stjerneformet, Teklassic. Tæppe, fra KP. Lampe, af Cucamona. Estores, fra KA International. Billederne er fra Brocar.

Åbent miljø

Ved at undertrykke partitionerne blev der skabt et rum, der tillader fri bevægelse mellem stuen og spisestuen. Den undtagne søjle, der måtte opretholdes af strukturelle grunde, blev paneliseret for bedre at integrere den. Ud over dets arkitektoniske rolle fik det en dekorativ funktion, da der ved siden af ​​blev lavet et lille bord, der var skjult inde i videoen og stereoanlægget.

På sidebordet: billede af Brocar og fossiler af Batavia.

Stort format

En sort / hvid udvidelse af et mytisk portræt af skuespiller Paul Newman overvejes fra opholdsrummet.

Billedet bliver et nøgleelement i dekorationen, når det store glidende panel glider til højre for at adskille stuen fra resten af ​​huset.

hall

Fra spisestuen får du adgang til badeværelset og soveværelset.

Så dette passageområde ikke er smalt, blev badeværelsets vægge erstattet af glaspaneler.

Væggen til højre var planlagt som en meget værdifuld opbevaringsplads med et lavt skab og hylder med lille bund, der når loftet.

Spisning og køkken

De var placeret ved siden af ​​opholdsområdet.

Spisebordet - med en cirkulær konvolut - og de gamle stole, malet hvidt og polstret med et stof i sandtone, blødgør køkkenmøblets lige linjer. Da det åbner direkte til stuen, blev skabene valgt med diskrete fronter: hvid, matchende væggene og uden håndtag.

Mesa af Ikea. Bordservice og vaser af fisk. På bordpladen, et maleri af Brocar.

soveværelse

Hovedgavlen var belagt med tapet, en aktuel tendens inden for dekoration. Dens sarte print i gyldne toner omslutter soveværelset i en hyggelig og intim atmosfære.

Hovedgavlen blev lavet i hvidlakeret DM og blev afsluttet med matchende borde.

Ikeas seng. Dyner og puder fra Becara. Vaser fra Batavia. Brocars maleri.

Vinduet

Lys var en grundlæggende faktor for at få ordet til at formidle en følelse af lettelse. Derfor blev åbningerne, der førte til hovedfasaden, udvidet til det maksimalt tilladte og erstattet af store vinduer.

Under blev der lavet et møbel med opbevaringsplads. Dets overflade bruges også som en hylde.

Stol betrukket med et Jimmy Scooter-stof. Et maleri af Brocar og en skulptur af Batavia blev anbragt på bundkabinettet.

Sengebord

Det er en fremragende løsning til små soveværelser, da det tillader et tilpasset design, hvis dybde og bredde passer til pladsens behov.

I dette tilfælde inkluderede afbryderne afbrydere til at tænde og slukke det generelle soveværelseslys fra sengen.

hovedgærde

Hovedgærdet er designet med bunden for bare at placere på det fotografier og billeder, der hviler direkte på væggen uden at skulle skabe huller.

For at nyde at læse blev der valgt en flexolampe med en base, der næppe optager plads på overfladen af ​​natbordet.

Det gamle badeværelse er integreret i soveværelset for at fremstille et omklædningsrum, der er adgang til gennem en stor åbning uden døre.

Lampe med leddet arm fra Batavia.

Badeværelse

Af hele huset var det det eneste rum, der manglede vinduer, og derfor vedtog Argensola Architecture Studio fire forskellige dekorative løsninger for at lette passagen af ​​naturligt lys ind i det indre.

Crystal i badeværelset

Væggene, der gør den uafhængige af korridoren, blev erstattet af glasplader. De andre var dækket med en glaseret flisebund toppet med spejle på toppen, der multiplicerer naturligt lys.

Vasken

Vi kan lide dets design med afrundede hjørner og en perfekt størrelse til badeværelser, hvor plads er et dyrebart aktiv. Vasken har fungeret som et incitament til at undersøge på jagt efter andre modeller, der ved hjælp af mål eller anden særegenhed er perfekt til mini-badeværelser.

IDEER TIL SKRIFT

- Forladelse af værelser uafhængig til fordel for en diaphan distribution med mellemrum, der deles af mere end et miljø, får gulvet til at virke mere rummeligt.

- Møblerne under kontinuerlig der løber langs facaden, fra stuen til soveværelset, giver mulighed for en værdifuld opbevaringsplads.

- Hallen er ikke blot en passagezone spildt; Når man hænger hylder på væggen, bliver det en boghandel, der løser behovet for at opbevare bøger i 53 m².