Hjælpsom

Og lyset blev skabt! Før og efter en lejlighed i Sagrada Familia

Og lyset blev skabt! Før og efter en lejlighed i Sagrada Familia

Danielas loft

Når teamet af Danielas loft først besøgte dette 50 m2 lejlighed beliggende i det emblematiske Plaza Sagrada Familia i Barcelonaden mørk atmosfære, blandet med en stram og forældet dekoration, førte til en række blandede følelser, der heldigvis ikke kunne fjerne håbet om at omdanne rummet til et beboeligt og lyst hjem, da, faktisk havde det meget potentiale. Vi viser dig før og efter!

Annoncering - Fortsæt med at læse nedenfor FØR: En kasse med overraskelser Danielas loft

Da de fjernede de gamle møbler, de måtte tælle op til 6 senge.

EFTER: Tilsluttede rum Danielas loft

den fjernelse af hall- og loungedøre øget lysstyrke og visuel amplitude.

FØR: Nyttige ressourcer Danielas loft

deltage i to tilstødende værelser der var i det lyseste område af huset, undfanget en ny og rummelig lounge.

ETTER: Eksperttricks Danielas loft

Selvom de ikke havde for meget vandret plads, højden på lofterne tilladt at spille med proportioner i storformat hjælpedekoration, som billeder og lamper, hvilket øgede dybden af ​​værelserne.

Den nordiske ånd klæder spisestuen med stil Daniela's Attic Reading Area Danielas loft

Et læsehjørne blev udtænkt i stuen, indrammet med et laminatgulv af hydraulisk inspiration fra firmaet Finsa i glat tone.

FØR: Køkkenet Danielas loft

Det gamle køkken og vaskerum blev et nyt soveværelse.

ETTER: Køkkenet som en kerne Danielas loft

Køkkenet besatte midten af ​​huset, hvilket fjerner et gammelt dobbeltværelse med et skrivebord.

FØR: Mørke værelser Danielas loft

Oprindeligt var værelserne kolde og smalle.

EFTER: Alt interiørdesign er sandt for det samme tonevifte Danielas loft FØR: Et smalt bad Danielas loft

I badeværelset, dimensionerne på bruser blev udvidet, og placeringen af ​​den gamle vaskemaskine tjente til at installere den nye vask.

ETTER: Essensen intakt Danielas loft

Husets originale døre blev bevaret, gendannelse og opdatering med håndtag og håndtag i gylden farve.

Marmor beklædt Danielas loft

den marmor beklædt badeværelse vægge, tilføj et design af glamour.

Arbejdsbruser optimerer pladsen Loftet på Daniela Plano de la reforma Danielas loft

Oplysninger og fotografier: Med tilladelse fra Danielas loft.