Hjælpsom

Et hus ved siden af ​​?? havet

Et hus ved siden af ​​?? havet


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Beliggende i centrum af en by i Cádiz, dette gammelt hus med to etager og fyldt med lys Det havde en ekstra bonus: dens enorme tagterrasse med fantastisk udsigt. Uden at ændre distributionen, sjov, men kaotisk, blev hans rehabilitering overdraget arkitekten Javier García-Quijada og bygherren Paco Guerrero, hvis mål var at forbedre interiøret med respekt for hans oprindelige personlighed.

I stueetagen blev miljøerne med almindelig brug grupperet i det samme rum: køkken, spisestue og opholdsstue. Dette fik bredde og lysstyrke takket være udskiftningen af ​​døre med åbninger og ændringen af ​​placeringen af ​​trappen, der fører til de øverste etager, som er gået fra at være ved siden af ​​?? indgangen til huset til det bagerste område af det. For at forene helheden restaurerede ejeren fortovet med hydrauliske gulvfliser.

Stuen fik også nogle ekstra meter, siden det gamle lagerrum i huset blev integreret. Dernæst er køkkenet med et kontorbord fastgjort til væggen, som kan flyttes til centrum, hvis antallet af gæster kræver det. Hylder i væggene og skjulte arbejdsvasares bag gardiner kompenserer for det åbenlyse fravær af skabe.

På de øverste etager er der soveværelse og et gæsteværelse som lå på taget. Begge har et komplet flisebelagt badeværelse med traditionelle 10 x 10 cm hvide fliser. Husets møbler, der er arvet i sin helhed, er genanvendt og erhverver nu nye værktøjer. De eneste nyheder er lamperne, XL-fotos og nogle stoffer. For gulvet blev der valgt en betrækplade i stueetagen, der skiftes med en glat på de øverste etager.

Annoncering - Bliv ved med at læse under tag med udsigt

Den store tagterrasse blev omdannet til et afslapningsområde og solarium med hængekøjer anbragt
på række På siderne blev der placeret gryder med tomat, og taget blev dækket med en baldakin for at beskytte mod høje temperaturer. Derudover blev der også projiceret et gæsteværelse, der inkluderer et komplet badeværelse i dette område.

Opholdsområde med ekstra lys

Strategisk arrangeret udvider spejle boområdet og giver det større klarhed.

Læsehjørne

Med reformen vandt rummet i meter ved at integrere husets gamle lagerrum. I det nye rum var der et hyggeligt læsehjørne dannet af en sofa med fodstøtte og to lænestole. På den ene side af vinduet blev den gamle brændeovn respekteret med røret i syne, og på den anden blev et lys og en gulvlampe placeret. En sammensætning af malerier dekorerer væggen.

Et godt brugt værelse

På den anden side af stue sofaen blev der oprettet et hjørnebord som et skrivebord, der ledsaget af en enea stol også serverer te. Vægens niche blev brugt til at placere nogle træhylder og således skabe ekstra opbevaringssystemer, som giver dig mulighed for at have kaffesættet ved hånden.

Fra natbord til sidebord

En gammel malet jernlampe blev genanvendt på et lille bord, hvor delikate glas og fajance, oplyst med stearinlys fra Zara Home, vises. Den nuværende note er sammensætningen af ​​billeder og fotos af væggen og TTM-gulvlampen af ​​designeren Miguel Milá, erhvervet i Sirvent.

Et hjørne til afslapning

Ved siden af ​​sofaen a chaiselong gammel. I baggrunden er den nye placering af trappen, der kommunikerer med soveværelserne.

Spejle fra Becara. Velador, af Antonio Cabrero. Chaiselong restaureret og polstret med fløjl af Gancedo.

Rum i en lige linje

Den langstrakte underetage består af åbne rum, hvor dørene viger
forgæves, hvilket gør det muligt for lys at cirkulere frit.

Køkkenet, der er fordelt på to parallelle fronter, har et arbejds- og spiseplads.

Arbejdsmøbler i køkkenet

Macael-bordpladen på Macael huser vasken og den keramiske kogeplade fra Rueda Appliances. Troet til traditionel æstetik er manglen på skabe forsynet med hylder til opbevaring af skålene og hylderne i arbejdet skjult af gardiner, som bruges til at opbevare redskaber og som et spisekammer.

Opbevaringsplads

Et stort antik skab, der går fra væg til væg, blev integreret i stuen. Bestikkene forbliver skjult bag dørene i de nederste skabe eller bag gardinerne i de øverste. Der blev placeret en samling halmkurve på dem. Modsat tjener antikke apotekemøbler, genanvendt og malet i en smørtone, til at rumme servise og bestik.

Opdaterede bakker

Bare ved at give dem en hånd med rød maling ændrede udseendet på et par ramskakkelbakker. Derefter blev de pyntet med sagn, der afspejler de mest intime ønsker fra deres ejere. Når de ikke bruges, står de stående, så smukke og muntre, på køkkenbenken.

En spisestue med rustik luft

I de typiske byhuse blev livet gjort omkring køkkenet. Det var i dette rum, hvor hele familien var samlet for at spise eller chatte. Bevis for dette er, at hovedindgangen var placeret netop her. Denne ensartethed er bevaret i dette hus på trods af reformen.

Bord og stole, Habitat. Anvend Ptolemy, af Artemide, under væghylden til salg i Vinçon.

Et bordsæt

Massivt træbord: til at spise, arbejde eller tilbringe behagelige aftener omkring det, deler spisebordet plads med køkkenet. Bordservicen, der består af engelske porcelænsplader og portugisiske glas røget glas, skiller sig endnu mere ud på ubelagt træ. Et par væglamper giver punktlig belysning.

Møbler gendannes og restaureres

Fra medicinskab til pakhuse: et gammelt træmøbler blev genanvendt, som på sin dag indeholdt medicin i en praktisk beholder, hvor det daglige servise skulle opbevares. Til dette blev det malet i en smørfarve og fik en ældre udseende. Ved siden af ​​blev det anbragt et tøjstativ, hvor man skulle hænge kurve og bæreseng.

Et skab af service

Et antikt apoteksmøbler, genanvendt og malet i en smørtone, tjener til at huse porcelæn og bestik.

Gæsteværelset

Med to L-formede senge: Han tog meter fra terrassen for at give dem til værelset og således byde de gode venner velkommen, når de besøger. To identiske senge på 90 cm blev adskilt ved et natbord. Modsat et stort kommode med hvide skuffer. Forgjeves giver plads til det integrerede badeværelse. Nicher og tilbageslag blev brugt til at placere en frakke stativ og hylder skjult bag gardiner.

Et romantisk soveværelse

Et praktisk myggenet fra Ikea, batista-gardiner med trykte blomster, den lyserøde dyne, fra Zara Home og vandfarverne i Joaquín Díaz de Rábago bringer en romantisk note til soveværelset. Som natbord blev der valgt et restaureret baconbord, hvorpå hviler en flexo, af Artemide. Over det et fotografi af Pablo Zamora.

Et gammelt hovedgærde

Sengen i hovedrummet var indrammet med et hovedgærv købt på El Rastro i Madrid.

En kommode fuld af charme

Farverigt glaspapirvægt, Limoges porcelænsplader, stearinlys i forskellige former, en lysestage, en lampe, gamle fotos ... skaber suggestive kompositioner på den hvide kommode i soveværelset. Enkle bøjler til hængende øreringe og smykkekæder var fastgjort på væggen.

Badeværelse integreret i soveværelset

En undtagen håndvask hviler på marmorbenken på Macael, der matcher hylden, der bruges som en visning af malerier og spejle. Nedenunder er arbejdsmøblerne skjult bag et blomstrende gardin.

Væglampe i badeværelset, der ligner bådernes, af Leroy Merlin.