Tips

Et gammelt forlag omdannet til boliger

Et gammelt forlag omdannet til boliger

Projektet, som Elina Vilà og Agnés Blanch, fra Minim-studiet, stod overfor var ikke let. Hvad virkede som en fordel - gulvet var i en typisk bygning af Barcelona Eixample, med modernistiske strukturelle elementer - blev det den største vanskelighed. Udfordringen var at tilpasse sig en nuværende families behov et hus, der aldrig blev brugt som sådan - det var hovedkvarteret for Icaria forlag - uden at ændre dets arkitektoniske særegenheder.

”Vi var nødt til at gøre en respektfuld indgriben i en sådan grad, at det ved slutningen af ​​reformen ser ud til, at der ikke var gjort noget, undtagen at male hvidt og placere moderne møbler,” siger han. Elina Vilà, interiørarkitekt og projektleder. Selv om det var vanskeligt, nåede Minim-undersøgelsen sit formål. På trods af arbejderne holder gulvet tagene intakte, mere end 4 m høje, med de smukke lister og husets originale gipsrosetter. På gulvet gentager hydrauliske fliser deres sarte blomsterkomposition i hele huset. Tømreriet udstiller skodder, fallebas og cuarterones i perfekt tilstand. Og indvendige døre omdanner naturligt lys til en flerfarvet regnbue takket være de tonede vinduer i dets blyindvinduer. Minim-undersøgelsen var imidlertid ikke beregnet til blot at genskabe fortiden.

Selv om lejligheden var inden for en modernistisk ramme, skulle han vise, at han levede i nuet. Følelsen af ​​nuværende hus opnåedes først med overfladefordelingen. Indgangen til lejligheden, som i de fleste af Ensanche-huse, er lavet fra midten af ​​gulvet. En korridor fungerer som en akse og Opdel huset i to zoner; om dagen, til venstre og natten, i midten og til højre. Den første var organiseret som en stor stue, hvorfra du får adgang til køkkenet takket være en dobbelt skydedør. Natområdet var planlagt med børns soveværelser i centrum og et stort soveværelse med badekar, omklædningsrum, omklædningsbord, badeværelse og privat bibliotek.

Da dekorationen af ​​hjemmet forbedrede Minim-studioholdet langt fra at efterligne møblerne i det 19. århundrede tilstedeværelsen af ​​designstykker, der markerede en klar forskel med de modernistiske strukturelle elementer. Der blev kun taget to krav i betragtning: at møblerne ikke var så slående, at de reducerede arkitektonens fremtrædende karakter, og at de blev fremstillet af ædle materialer.
Et hus med en masse karakter, som lejes til film på onlocations.com

Annoncering - Fortsæt med at læse nedenfor Tømreriet, stor hovedperson

Intet forhæng skjuler vinduernes skønhed med dobbeltdøre og lukkede skodder. Fronterne, med rammer og lister, tilføjer en statelig luft til huset. Træ, julepynt og tæppe, af Parlane. På pellen, lille engel af Blaubloom. På væggen, Luzios hjortehoved.

To miljøer i et

I opholdsrummet skaber orienteringen af ​​sofaen - L-formet og med ryggen vendt mod spisestuen - en subtil, men meget klar opdeling af dette rum. Softwall sofa, designet af Piero Lissoni til Living Divani; bordmodel Less Less, af Molteni og tæppe, af Francisco Cumellas. Alt i Minim. White Star, af Parlane. Julepynt er af nordisk stil. Agendas fra firmaet La Cuillère de Sucre

En lounge til at dele og nyde

I stuen bryder de orange lænestole overvægt af vævede tæpper, i ristet og lyserød, og sætter et afslappet præg i et miljø designet til at lytte til musik og chat. Svanestole, af Fritz Hansen; skab og lampe Progetto Oggetto, begge, hos firmaet Capellini. Alt i Minim. Ur, fra Indien og Stillehavet. Bure, af Luzio. Hearts, af Parlane.

I biblioteket

Ved siden af ​​døren, med blyholdte vinduer, synes boghandlen at flyde, forankret i mellemhøjde. Systembibliotek 505, Molteni. Chaiselong, af Le Corbusier. Pude af vinger og plaid, fra Filocolore. Trykte puder, af Luzio. Bakke, med underskriften House Doctor.

Køkken, åbent eller lukket?

Et af kravene, som ejerne anmodede om fra Minim studio-teamet var, at køkkenet var tilgængeligt både fra spisestuen og fra stuen. Problemet blev løst ved at placere begge miljøer i samme rum og kommunikere dem med køkkenet gennem en dobbelt skydedør. Hynder: hjerteformet og almindelig, fra Filocolore; tryk, af Lu Ink.

Nuværende design spisestue

Interiørarkitekter valgte moderne møbler, der adskiller sig fra modernistiske strukturelle elementer. Ligesom det olierede egetræbord, med signatur E15, stole fra Carl Hansen eller artiskoklampe, designet af Poul Henningsen i 1958. Bord, stole og lampe, i Minim. Tre-etagers frugtskål fra Parlane. Retter fra Indien og Stillehavet. Kopper, nordisk stil. Fuentes, af Luzio. Kranser af hjerter, fra La Cuillère de Sucre.

Køkken at spise og lave mad

Øen blev designet længe nok til at fungere som en daglig spisestue til seks personer. Derudover blev der installeret en teppanyaki, grill og induktionsplade med en dekorativ klokke. Hvidevarer, Gaggenau; Tate afføring af Capellini i hvidt læder; og Splügen Bräu-lampe, af Flos. Alt i Minim. Bombonera i form af et juletræ, af Parlane.

En central ø i køkkenet

Køkkenet blev designet med en stor ø i centrum. Dette er Banco-modellen fra firmaet Dada med et hængende modul. For at kompensere for fraværet af lave møbler på øen blev høje, lave og søjle-møbler projiceret bagved. Køkkenmøbler i Minim.

Blomster på jorden

I soveværelset giver fraværet af møbler dig mulighed for fuldt ud at nyde det hydrauliske gulv: en blomsterkomposition med sekskantede stykker i sten og sand, der simulerer et tæppe.

Integreret badekar

Er der noget bedre end at tage et bad uden at forlade soveværelset? Derudover tilføjer badekarets silhuet en skulpturel værdi til dens funktionalitet. Nattbordet, stigehåndklædeskinne og skammel, alt i eg, giver varme til et miljø, hvor hvid farve dominerer. Badekar model Tina, fra Sanico. Håndklædeholder, fra E15. Spejl fra Indien og Stillehavet. Quilt, nordisk stil. Hynder: lyserød og stjerneformet, af Filocolore; blå sælges i Nordic Style

Sikkerhed i soveværelset

AJ lamper, af Louis Poulsen. Kommode og afføring fra E15. Alt i Minim. Tæppe, af Luzio.

Påklædningsområde

Et toiletbord var arrangeret mellem soveværelset, badeværelset og omklædningsrummet. Kummerne, originalt fra huset, blev anbragt på et ophængt møbel, designet i egetræ af Minim-studiet. Mannequin, fra Indien og Stillehavet. Fjerrekjole er af Matilde Cano. Halskæder fra She's Golden.

Plan og detaljer om reformen

Retro med karakter
- Pyntelister, gamle vinduer og et hydraulisk gulv. Alle er allierede for at genskabe stilen fra andre tider. Men de konditionerer også dekorationen.