Andre

Nat og dag: En renoveret lejlighed i Barcelona

Nat og dag: En renoveret lejlighed i Barcelona

Da de nye ejere af denne lejlighed i Barcelona satte sig sammen med interiørarkitekten Adela Cabré for at foreslå reformen, var de tydelige på, at de foretrak at undvære værelser uden større rum. Husets 120 kvadratmeter med udsigt over Montjüic og Tibidabo blev opdelt i tre værelser, to badeværelser, et køkken, en spisestue og en stue, alle sammen uafhængige og ikke meget funktionelle for dem, et par uden børn. Blandt ønskelisten over, hvad de ønskede / havde brug for til deres hjem, var et soveværelse med badeværelse og omklædningsrum en suite, et lille soveværelse til gæster og et stort fælles rum med køkken, spisestue og stue.

"Ideen var at have god plads til fuldt ud at nyde og ikke miste boliger i døde zoner," forklarer Cabré, der trak det nye gulv ved at opdele huset i to områder, en dag og en nat, adskilt af en lang korridor. Spredning af et af soveværelserne mellem det tilstødende badeværelse og gangen var i stand til at forstørre begge dele og skabe plads til en skabsfront som omklædningsrum. At forene stuen, spisestuen og køkkenet i det samme område udvidede grænserne for gæstesoveværelset og høflighedstoilet og udvidede interiøret visuelt. I paletten af ​​materialer og farver dominerer varme og naturlige toner og finish, såsom gråtoner og området jord, træ og sten. De fleste af møblerne var skræddersyet til at tilpasse sig perfekt til husets rum og, vigtigst af alt, til dets indbyggere.

www.adelacabre.com
Billeder: Mireia Rodríguez

Du kan også være interesseret:

- Et gulv med klassisk træ

- En renoveret lejlighed for at få lys

- Reformeret til at lykkes: denne lejlighed er varm og velkendt

Annoncering - Bliv ved med at læse under nyt liv

Interiørarkitekt Adela Cabré underskriver reformen af ​​denne 120 kvadratmeter store lejlighed beliggende på Gran Vía de les Cortes Catalanes i Barcelona.

Mindre er mere

Ejerne, et par uden børn, ville undvære nogle værelser for at få mere rummelige rum.

Dag og nat

Projektet er opdelt i 2 zoner: den ene om natten, hvor der er et stort soveværelse med privat badeværelse og et omklædningsrum-studie, og dagområdet, hvor stuen med et integreret køkken er placeret.

materialer

Fremhæver især egetræ, med en klar farvetone.

Riv barrierer ned

Fjernelse af en væg fra korridoren, der kommunikerer med rummet, korridoren var visuelt integreret, og fluiditeten mellem rummet blev favoriseret.

division

Udsigt til stue-spisestue-køkken med forskellige rum takket være en halvhøjde væg.

Sort og hvid

I køkkenet valgte de hvide færdige møbler og en magnetiseret sort væg.

Spisestue

Med træbord og stole.

Plads udnyttet

En udsparing blev brugt til at oprette en reol ved siden af ​​spisestuen.

Hyldedetaljer Sort er sort

Væggen var malet sort, hvilket bragte dybde og personlighed til rummet.

nexus

En lang korridor forbinder området dag og nat.

Skydedør mellem badeværelse og omklædningsrum

Badeværelset til venstre har en stor skydedør, der får det til at smelte sammen med omklædningsrummet. Bag den hvide dør finder vi toiletområdet.

Få plads

Et af soveværelserne blev fjernet, og dets plads blev fordelt mellem badeværelset og korridoren, idet det var muligt at installere skabe og skabe et påklædningsområde.

som

Skabene var specialdesignede, idet de udnyttede rummet fuldt ud.

bad

Med træmøbler og stenvask.

soveværelse

Det har et forværelse, der fungerer som omklædningsrum og studie.

visninger

Fra soveværelset kan du se Tibidabo og fra stuen Montjüic.

Høflighed toilet

En rund rund sort porcelænsflise blev valgt for at give kontrast.

Før og efter

Planer før og efter ordreformen.