Tips

Et lyst penthouse på 68 m²

Et lyst penthouse på 68 m²

Dens markante arkitektur er hovedattraktionen på dette loft, der ligger i Santiago de Compostela. før af hans rehabilitering, bygningen var et gammelt mejeri beliggende på gården El Espino, en ejendom fra det tidlige tyvende århundrede. den arkitekt Víctor Pérez Cotelo tog sig af omdanne det til en lejlighedskompleks, et fremragende værk, der i 2003 gav ham Manuel de la Dehesa-præmien i den syvende biennal af den spanske arkitektur. Placeringen af ​​bygningen på den ene side ved siden af ​​floden Sarela og på den anden side få minutter fra Plaza del Obradoiro giver dig mulighed for at nyde et miljø med grønne områder i hjertet af byen med udsigt over katedralen i Santiago de Compostela . Blandt alle gulve tilbød loftet en særlig charme med hældningstak understøttet af en upåklagelig struktur af synlige bjælker. Derudover erstattede arkitekten meget af væggene med gulv til loft-vinduer at lette passagen af ​​naturligt lys, en knap og dyrebar vare i det galiciske klima.

Ejeren overlod dekorationen til interiørarkitekt Esteban, fra Mix Decor-butikken. Idéen var at give den maksimale følelse af rummelighed på 68 m2. Distributionen bidrog til at nå dette mål siden loftet Det har kun to uafhængige værelser: soveværelset og badeværelset. Resten blev udtalt som et stort åbent område, hvor stue, spisestue og køkken deler den samme plads. Belægningerne var også nøglen til at forbedre følelsen af ​​kontinuitet: gulvet var brolagt med eg-lameller, og væggene var malede hvide, det samme som loftet, så hans hældning ikke overvældede miljøet.

Ved indretning af gulvet prioriterede interiørarkitekturen arkitekturen frem for møblerne. De største møbler, såsom reoler eller indbyggede skabe, Hvide blev valgt til at gå ubemærket hen.

Resten af ​​stykkerne blev valgt i den aktuelle stil og med lette linjer, der ikke reducerede de strukturelle elementers fremtrædelse. Det mest relevante eksempel er spisestuestole, der med deres gennemsigtige design ikke genoplader rummet eller forhindrer udsigten over landskabet. Komplementerne - der er malerier af Sergio Casas, terningebiblioteket, der går foran soveværelset eller Murano-lysekronen i spisestuen- tilføje personlighed til en original og karakter hus.

Annoncering - Hold læsning nedenfor Stue, spisestue og køkken

I stuen, spisestuen og køkkenet er det samme rummelige og åbne rum. Denne distribution fordeles af husets arkitektoniske egenskaber. Taget, gavlformet og med synlige bjælker, blev malet hvidt for at formere den naturlige lysstyrke. De Mix Decor: sofa, sofabord, tæppe og Murano glasloftlampe. Tæppe, fra Habitat.

Synlige bjælker

Hovedmålet med dekorationen var at fremhæve de arkitektoniske særegenheder på gulvet. Derfor blev lette møbler valgt, såsom Kartells gennemsigtige stole (i Mix Decoration). Billede af Sergio Casas.

Huset ligger på loftet

af en bygning tegnet af arkitekten Víctor Pérez Cotelo. I 2003 vandt ejendommen Manuel de la Dehesa-prisen ved den syvende biennal af spansk arkitektur.

På den partition, der adskiller stuen fra soveværelset,

et modulært bibliotek i samme farve som væggen blev placeret. Dens design, en sammensætning af hylder, der kun er lukket af en side, er meget dynamisk. Rafemar Boghandel, til salg i Mix Decoration.

Store vinduer

Det urbane landskab er integreret i det indre gennem vinduerne. Disse var udstyret med justerbare lameller af metallameller, der gør det muligt at sile lyset og garantere privatlivets fred; når de åbner, giver de dig mulighed for at nyde udsigten. Armstol i metalnet (165 x i blandedekoration).

Vinduerne

På facaden skiller de brede gulv-til-loft-vinduer sig ud og erstatter væggene og letter passagen af ​​det svage lys i nord.

Integreret køkken

Køkkenet var møbleret med lave hvide skabe, så det blev bedre integreret i stuen. Væggen var beskyttet mod pletter med en hærdet glasfront. Møbler, fra Siematic.

Master soveværelse

Soveværelset og badeværelset er de eneste værelser, der blev uafhængige. For soveværelset steg væggene ikke til loftet for ikke at skjule de synlige bjælker på taget, en af ​​loftets største attraktioner. Bibliotek med terninger og lampe, blandet dekoration.

Tagvinduer

I soveværelset blev sengen placeret under et tagvindue. Selvom loftet er skråt, forhindrer den hvide maling, det blev belagt med, miljøet i at blive overvældende. Lingeri, fra Habitat. Modiss signaturlamper til salg i Mix Decoration.

Få plads

Tilbageslaget bag døren blev draget fordel af med en bogreol lavet, da den strækker sig til skabet.

Badeværelset

Det var belagt med fliser, der efterligner gresite. Kummen, der fløjes, fik lov til at fikse under to hylder for at opbevare håndklæder. Håndvask, af Vetroarredo. Kraner, fra Grohe. Meridien toilet, Roca.

Fly og ideer

Lyset, den absolutte hovedperson i dette gulv, reflekteres takket være de lyse toner, der dominerer i udsmykningen. Hvis du kan lide det, kan du prøve disse fra Titanlux: elfenben 528, vanilla 527 og grå 504.