Andre

En diaphanøs og lys duplex

En diaphanøs og lys duplex

Før reformen, dette Barcelona duplex Det så mindre ud. Årsagen var dens fragmenterede distribution, baseret på smalle værelser, der forhindrede værdsættelse af det rigtige område - meget bredt - af huset. Ejerne bestilte en omfattende reform til Fondarius arkitekturteam. Værkerne fokuserede på at fjerne alle unødvendige vægge, der kunne oprettes i stueetagen et åbent rum der integrerer stuen, spisestuen, køkkenet og et legerum for børn. Uden døre eller skillevægge gav denne nye distribution en radikal drejning til duplexen, der pludselig afslørede en stor overflade med en loftetetik, der fremkalder New Yorks industribygninger. Fjernelse af vægge medførte dog nogle vanskeligheder.

Både i stuen og i køkkenet fandt arkitekterne bærende vægge umulige at eliminere på grund af konstruktive sikkerhedsproblemer. Løsningen var opbevar søjler og skillevægge af halvdelen af ​​kroppen som igen blev integreret i projektet som elementer med en dekorativ funktion. Således tjente metalsøjlen til at afgrænse hallens hal.

Hvis alle miljøer, hvor familien lever fælles, blev koncentreret i stueetagen, var den øverste etage forbeholdt soveværelserne. Men både i det ene og det andet måtte Fondarius-arkitekturteamet møde et nyt problem: duplexen havde tre terrasser, hvis højde var over jordoverfladen inde i huset. For at løse det, tyede de til en stenbænk i San Vicente, der trækker adgangen til det udvendige og til gengæld tjener som en alsidig hjælpeflade, der bruges både som sæde og som en hylde. Når alle konstruktionsaspekter var løst, blev dekorationen tilpasset den nye loftsluft opnået i huset. Designstykker, i den rigtige andel, bidrager til at holde miljøerne klare med en minimal æstetisk.

Annoncering - Bliv ved med at læse nedenfor Et værelse med chill out spirit

Forskellen mellem stuen og terrasserne blev gemt med en stenbænk dækket med hynder, der bruges som et ekstra sæde, når venner kommer hjem. Sofaen var en L-formet model, der blev adskilt for at opdatere den. Hynder: stribet, B&B, hvid, Filocolore og geometrisk, Gra. Pouf fra trænoter. Tæppe fra Filocolore. Tæppe, af Francisco Cumellas. Blomster og stearinlys fra Sia.

Loft æstetik

Under renoveringen blev partitioner revet og udsatte bjælker i loftet og metalstolper, der giver en vis industriel luft til huset. Præcist afgrænser en søjle hallens hal, dekoreret med et frakkehylde, et tæppe og gulv til loft skabe integreret i væggen. Tæppe, af Francisco Cumellas. Frakkeholder og indgangskasse, fra DBarcelona.

Tekstureret pouf

Blød at røre ved, dens efterligne hårfinish tilføjer et strejf af varme til miljøet. Det sælges i Filocolore, måler 24 x 44 cm og koster € 52.

En lounge at nyde

Hver detalje inviterer dig til at slappe af i stuen: læselamper, kassen med favoritmagasinerne ... Selv træstolene, der tjener som et sofabord, kan flyttes frit for at tilpasse siddepladsen til enhver aktivitet. Krakker, fra Cubiña. In The Club-maleriet er fra DBarcelona.

Dekorative detaljer i opholdsrummet

Of the Immaculate Conception: magasinstativ og lysestager. Lamper, af Luzio.

Stue

Lofterne i forskellige højder og med forskellige materialer bliver aktive elementer i dekorationen. I nogle områder af huset blev der installeret falske lofter for at huse aircondition og andre faciliteter. Gulvet var dækket med en industriel parket, der fremhæver følelsen af ​​kontinuitet mellem de forskellige miljøer.

Design spisestue

Spisestuen var dekoreret med udvalgte designstykker. Kombinationen af ​​sort og hvid farve favoriserer en teatereffekt, der blødgøres med gulvtæppet med langt hår. Mesa, af Park Mobel. Stole, erhvervet i DBarcelona. Tæppe, fra Francisco Cumellas. Skænk, af La Favorita. Maleriet er et værk af Laurence, erhvervet i The Immaculate Conception.

Åbne rum

Den oprindelige distribution af huset, fragmenteret og med mange små værelser, blev erstattet af en stor åben plads, hvor miljøerne følger hinanden uden vægge, der gør dem uafhængige. Resultatet? Huset virker endnu mere rummeligt, og der er både visuel og reel kommunikation, som lader dig vide, hvad hvert familiemedlem gør, selvom de befinder sig i forskellige områder af huset. Tæppe, af Fancisco Cumellas. Den hvide pouf er fra Filocolore.

Køkken med kontor

Køkken med kontor Da det var åbent for resten af ​​huset, designet Fondarius Architecture-teamet møblerne med diskrete fronter, der harmoniserede med udsmykningen af ​​spisestuen og stuen. Fremstillet i hvidlakeret DM og med søm i stedet for håndtag, blev de kombineret med en brun bordplade. Bordplade fra firmaet Silestone. Ovn med mikroovnfunktion og kaffemaskine fra Miele.

Et funktionelt køkken med morgenmadsbar

Søjlen, der af sikkerhedsmæssige årsager ikke kunne fjernes, blev brugt som støtte til en halvø, der huser den keramiske kogeplade, en grill og en fastfoodbar. Kontoret var organiseret på den anden side af søjlen. Krakker, af Superstudio. Bell, fra Pando. I spisestuen i avisen: bord af La Favorita og metalstolstole af DBarcelona.

Master soveværelse

Hvid dominerer soveværelset og skaber en afslappende atmosfære, der tilskynder til søvn. I gangen forkorter de cirkulære tæpper visuelt længden af ​​dette passageområde og markerer stien til badeværelset. Strøelse og puder fra Filocolore. Lampe af Luzio. I hallen ligger tæpper fra Ikea og stol af DBarcelona.

Meget varmt badeværelse

Badeværelset er beklædt i varme toner. Tæpper, fra Ikea. Håndvask fra Roca.

Husplan og ideer

- I stuen ender det falske loft, udover at huser faciliteterne, et par centimeter fra væggen, en mini plads nok til at skjule kasserne på persiennerne og gardinskinnerne og persiennerne.
- Undertrykkelse af skillevægge tillader en væskecirkulation gennem hele huset og formidler en følelse af dybde. Derudover sætter ingen hindringer, hvad enten de er reelle eller visuelle, en bremse på lysets passage fra terrasserne.
- Dekorationen, der er baseret på udvalgte stykker og design, opnår klare miljøer med en sofistikeret og elegant luft.