Oplysninger

En hvid og ukonventionel mini-flad

En hvid og ukonventionel mini-flad

Anders Bergstedt

Kære læser:

Før du går ind i mursten og stenfasaden, skal du klatre i trætrapperne og krydse døren til denne mini lejlighed beliggende en kort gåtur fra Skasen Kronan fæstning, et af de mest turistmæssige steder i Göteborg, Vi anbefaler at efterlade alle konventioner om bolig, fordi det habitat, vi besøger i dag, ikke er som de andre. Det er ikke fordi det holder alle fortidens bekvemmeligheder ved at holde intakt charmen fra fortiden. fordi, skønt den ikke har mange kvadratmeter (44 for at være mere præcis), er den ikke lille, og lagerpladsen mangler ikke. Fordi dets to værelser kan rumme flere aktiviteter.

Bygningen blev bygget af arkitekten Hans Hedlund i 1899 at rumme jernbanearbejderes familier. I årtier foretog dens indbyggere reformer for at tilpasse deres hjem til den nye udvikling, men uden at foretage større ændringer af deres fysiognomi, som fik det til en historisk bygning i 2005 med den deraf følgende juridiske beskyttelse.

Når vi kommer ind i denne lejlighed (tilgængelig for at købe eller leje gennem Alvhem agenturet) finder vi en hall med en stor indbygget garderobe og foran et komplet badeværelse. Til højre modtager vi et værelse med et stort vindue og originale lister i loftet, der er klargjort til brug som en stue i løbet af dagen og som et soveværelse om natten, med et arbejdshjørne og et læsehjørne. Når vi rejser, ser vi køkkenet på den anden side af huset med et stort bord med bænk klar til at møde venner eller familie. De hvide døre i dette rum skjuler apparaterne og et stort spisekammer med meget opbevaringskapacitet. TAlt i dette hjem er tænkt til millimeteren for at optimere rummet og skabe multifunktionelle værelser, der tilpasser sig den daglige dag og til deres ejers behov.

www.alvhem.com
Styling: Pernilla Algede / House of Beatniks
Fotos: Anders Bergstedt

Annoncering - Bliv ved med at læse under Pass, det er åbent Anders Bergstedt

Vi besøgte en lejlighed på 44 kvadratmeter i en bygning, der blev bygget i 1899 i Göteborg.

Dag og nat

Dette værelse er indrettet til at udføre funktionerne i stue og soveværelse.

En masse stil

Små detaljer, såsom et stort rundt spejl eller tapet, formår at gøre pladsen elegant uden at genoplade den.

Har alt klart

Det lyse træ på gulvet formår at give rummet varme og lysstyrke.

Husk fortiden

De originale elementer fra 1899, såsom lister og tagmedaljer, er bevaret.

Gå til lyset

Lejligheden har to store vinduer med udsigt over gaden.

I luften

Et hvidt møbel og minimalistisk stil ophængt i stuen-soveværelset.

Gør meget med lidt

Selvom der er få dekorative detaljer, har hans stil formået at give dem tilstedeværelse i miljøet.

Arbejde og fornøjelse

På den anden side af rummet, to hjørner: et til læsning og et til studie.

Af bog

En behagelig lænestol og en gulvlampe har formået at skabe det perfekte læsehjørne.

Kontrolleret

Ternet tapet er en klassisk Sandberg-model.

Arbejdsplads

Arbejdshjørne med hyldesystem, der fungerer som et bord og en høj afføring i industriel stil.

Viden finder sted

Med hylderne løses problemet med typisk opbevaring af arbejdsområderne, og der er tilvejebragt en studieoverflade.

Forfra

Fra stuen-soveværelset, udsigt over hallen (første) og køkken-spisestue (i baggrunden).

Multipurpose mellemrum

Ved at afsætte hvert værelse til mere end én brug har det lykkedes dem at formere mulighederne for denne lille lejlighed.

adgang

I distributøren finder vi badeværelsesdøren og lagerpladsen.

At lægge på

Selvom der er et meget stort skab, er der placeret et frakkehylde for at forlade frakkerne.

Stor kapacitet

Indgangen skab, med masser af lagerplads.

Bliv blank

White formår at forene alle rum og give lysstyrke.

køkken

På den anden side af gulvet, køkkenet med en kontor I store proportioner fungerer det som en spisestue og et mødested.

Dejligt til alle lys

For at have et støttelys, når du arbejder på bordpladen, er to justerbare lampetter placeret på væggen.

Næste stop ...

Det ser ud til, at den hvide metroflise aldrig går ud af stil. Dette køkken er et bevis på det.

Komplet køkken

Køkkenet blev arrangeret i en L-form og er fuldt udstyret.

detaljer

Hver detalje er blevet taget hånd om, så det er inden for bygningens originale stil. Selv sorte bakelitafbrydere.

Mellem komfurer

Detalje af madlavningsområdet og bordpladen med hvid marmor.

Hvad han havde, beholdt han

Ved siden af ​​bordpladen, et gammelt hvidt skab.

Mødested

Et hus er i køkkenet. Og med en spiseplads som denne, endnu mere.

Bankangreb

Som sæde er en stor træbænk med hynder, der sikrer, at bordpladerne udvides.

Minimal kunst

Udsmykning af køkkenkontorområdet, to sort / hvide fotografier.

Spis med udsigt

Køkken-spisestuen har et stort vindue med buet ramme.

Escondida

De hvide køkkendøre holder hemmeligheder bag sig.

En god tarif samling

Som dette pantry med store proportioner vindue.

paneler

Efter en anden hvid dør fandt vi køleskabet.

Hvid på hvidt

Detalje om dørene og panelerne i køkkenet. Alle blanke.

bad

Vi fandt et komplet badeværelse, indgangsdistributøren.

Lille badeværelse

Brusebakken er undladt for at optimere pladsen.

Uden for livet

Bygningen har flere udendørs områder til brug i samfundet.

Ren facade

Mursten og stenfasaden i bygningen af ​​arkitekten Hans Hedlund blev bygget i 1899 for at huse boliger til jernbanearbejderes familier.

Ha en god plante

Plantegning på 44 kvadratmeter.