Oplysninger

Et renoveret familiehus med personlighed

Et renoveret familiehus med personlighed

Et 10-årigt enfamiliehus er nu et lyst og praktisk hus med en stærk familiekarakter, der har ideer til kopiering. Da ejerne overtog det, der skulle blive deres hjem, besluttede de at gennemføre en reform for at gøre deres 90 kvadratmeter rentable og tilpasse dem til deres behov. Laura Yerpes Interior Design Studio var ansvarlig for "miraklet."

Det ligger i Moncada, en by 5 km fra Valencia. Husets oprindelige tilstand var optimal, da den heller ikke var særlig gammel. Men fordelingen blev dårligt løst, og de originale dimensioner af rummet var meget små.

Mønsteret for de nye ejere til undersøgelsen, der var ansvarlig for reformen, var, at de havde brug for at gøre deres plads. De ønskede ikke hindringer i passageområderne. De krævede moderne og lyse detaljer og meget praktiske rum. For eksempel kunne de lide ideen om at samle trapperne op på en hvid hylde, som samtidig fungerer som et skab til lobbyen.

Undersøgelsens motto her "Når plads ikke sparer, må opfindsomhed ikke mangle" Det er tydeligt i hvert hjørne.

Hvad angår dekorationen, udfylder enkle og minimalistiske linjer rum fulde af lys, hvor stykkerne er begrænset til de uundværlige. Kun de mest funktionelle har et sted. Farvepaletten drejer rundt om lyse, røde og grå toner. For møbler er blevet lavet til at måle for at maksimere de tilgængelige rum og imødekomme behovene.

Projekt: Laura Yerpes Interior Design Studio (www.laurayerpes.es)

Fotografier: Germán Cabo (www.germancabo.com)

Annoncering - Hold læsning nedenfor Stue og spisestue

Laura Yerpes atelier var ansvarlig for reformen af ​​dette familiehus. Til møbler er det skræddersyet til at drage fordel af pladsen og tilpasse møblerne til behovene i en familie med to børn. De ønskede ikke at misbruge unødvendige dekorative elementer, kun funktionelle stykker, som ikke mættede rummet.

Tilpassede møbler og tilbagevendende farver

Til dekoration var den baseret på en lys farvepalet med grå og røde toner. Sådan får du en moderne og kosmopolitisk stue, der deler plads med spisestuen.

I stuen står de overfor en sofa og to lænestole, hvilket efterlader et frit centralt rum. På væggen, en lav bænk med audiovisuelle og tre søjler på væggen. Spisestuen er placeret mellem sofaerne nær væggen.

Stue møbler er specialdesignet. Tæppe og deco-genstande fra Thai Natura.

Separatorelement

Bag lænestolerne er et element af trælister, der afgrænser pladsen, men bevarer den visuelle kontinuitet med et distributionsområde.

I projektet blev indgangen og distributionskorridoren, der forbinder stuen og køkkenet, ændret for at skabe et bredere og mere flydende rum i trin og stier.

Sofaer, fra Frajumar.

Rum med kontinuitet i to højder

Dette hyggelige hus har to højder: stueetagen huser de områder, hvor familien udvikler dagslivet (stue, køkken og terrasse). På øverste niveau er værelserne og et arbejdsområde.

En grundlæggende dekoration

I dette billede af stuen kan du se enkelheden i indretningen. En funktionel dekoration af basis. Spisebord, Midi.

Køkkenet

Det langstrakte køkken har møbler på en enkelt lineær front og en morgenmadsbar og fastfood på den modsatte væg.

Arbejd foran

Køkkenet med masser af naturligt lys har hvide møbler og bordplade og front i en slående rød (i Silestone).

Møbler, af Zampieri.

Morgenmad bar

Bordet i egetræ er specialdesignet. Det fungerer som et bord og udvider også arbejdsoverfladen. Det har metalben lakeret i rødt.

Med naturligt lys

Direkte indgang af naturligt lys gennem vinduet.

Det store soveværelse

I soveværelserne er tonerne mere støjsvage. Neutrale og hvide og børsteslag, når det er tilfældet, i pasteltoner.

Hovedrummet har en ren linjedekoration.

Et hovedgærv med skulpturel kunst

På væggen på hovedgærdet skiller sig en ældet bronzeskulptur ud.

Integrerede møbler

Enkeltlinjens natborde er integreret i hovedgærdet, et strygejern i samme finish, fra side til side af væggen, som sengen hviler på.

Med integreret badeværelse

Ved siden af ​​sengen en dør, hvorigennem du får adgang til værelsets badeværelse.

Badeværelse

I badeværelset integreret i soveværelset blev badekaret fjernet, hvilket erstattede det med et stort brusebad med skydedørskærm og porcelæns klædning.

I håndvaskområdet giver spejle miljøet rummelighed.

Børns soveværelse med køjeseng

Børnenes soveværelse er løst med brugerdefinerede møbler i hvid DM: en køjeseng, et stidiumbord og hylder.

Arbejdsområde

Interiørdesignstudiet skabte et funktionelt og minikontor i et distributionsområde (det var vigtigt at drage fordel af hvert hjørne). Det har et sammenklappeligt arbejdsbord, som efterlader området klart.

Med dørene lukket

Arbejdsområde med lukkede døre. Mere privatliv